2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی من بچه اولم و ۲۴ سالگی به دنیا آوردم بچه دومم و ۳۱ سالگی و بچه سومم ان شاء الله ۳۵ سالگی به دنیا میاو حس میکنم سنم بالاتر میره حوصلم برای بچه بیشتر میشه اون حوصله ای تو بچه دوم داشتم اصلا برای بچه اول نداشتم

پسر خوبه خیلی مامانی نیست من بچه اولم پسر دومی دختر دوست داستم جابه جا می شد

برای منم دعا کن باردار بشم عزیزم 

اتفاقا دختر بهتره پسر روانیت می‌کنه سال بعدشم یه داداش دیگه بدنیا آورد باهم که میفتادن فقط بزن بزن کلاس ووشو هم میرفتن.....

اسی من بچه اولم و ۲۴ سالگی به دنیا آوردم بچه دومم و ۳۱ سالگی و بچه سومم ان شاء الله ۳۵ سالگی به دنیا ...

دومی دختره .حساب کتاب نمی کنید مثلا ۸۰ سال بشید اون ۴۹ ساله هست البته خیلی خوبه واسه من ۴۳ ساله هست 

دومی دختره .حساب کتاب نمی کنید مثلا ۸۰ سال بشید اون ۴۹ ساله هست البته خیلی خوبه واسه من ۴۳ ساله هست

نه نمیکنم دوست ندارم بچه هام تنها بمونن الان خودم میبینم خواهر برادرام چقد برام مهم هستن چقد دوستشون دارن شادی و غصه کنار هم هستیم مادرمون فوت کرد کنار هم بودیم زیاد آسیب ندیدیم ولی مادر دوستم فوت کرد چقد تنها موند افسردگی گرفت یا آدم نباید بچه بیاره یا یه دونه بچه نیاره یه دونه بچه رو تو دنیا تنها بذاریم 

نه نمیکنم دوست ندارم بچه هام تنها بمونن الان خودم میبینم خواهر برادرام چقد برام مهم هستن چقد دوستشون ...

چند ساله تون بود مادرتون فوت کرد می شه بپرسم چند تا خواهر برادر دارید