2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما سرکار میری

نه از سرکار رفتن میترسم فکر میکنم خرابکاری میکنم یه بار رفتم یه جا یه نفر دیگه ام بود حالت رقابتی من خودم کشیدم کنار چون فکر کردم اون بهتره در صورتیکه بعدا که بهش فکر کردم نبود واقعا.فقط اون اعتماد به نفس داشت

مثلا یکیش این بود کار برل من تو داروخانه بود یه کار آموز دیگه هم گفتن هست ولی چون ما پدرت رومیشناسیم بعد یه ماه کار آموزی حتنا تومیای سرکار..ولی تو خودت هم تلاش کن.من نرفتم چون گفتم نکنه اون کار آموز بهتر باشه یا منو قبول نکنن رو حرفشون نمونن بگن نمیخوایمت و من جلو خانوادم کوچیک بشم پیش خودشون بگن عرزه کار کردن نداشتی

یا یه کار تو کالا پزشکی بود نرفتم چون گفتم نکنه چیزیش کم بشه برام شربشه تهش بگه توبرداشتی حالا چجوری ثابت کنم آخه من خیلی بدشانسم هستم

مثلا یکیش این بود کار برل من تو داروخانه بود یه کار آموز دیگه هم گفتن هست ولی چون ما پدرت رومیشناسیم ...

وای منم از ترس اینکه نگن اون بهتره خودم زودتر گفتم نمیام.تا چند روزم حالم بد بود.دقیقا میفهمم چی میگی 

مثلا یکیش این بود کار برل من تو داروخانه بود یه کار آموز دیگه هم گفتن هست ولی چون ما پدرت رومیشناسیم ...

ولی واقعا تصمیم گرفتم خودمو نجات بدم چون ادامه ی زندگی خیلی سخته اینجوری.