2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدتی مشاوره رفتم پیش دکتر علی ندایی، برای من خوب بود. اونموقع کلینیک جان و تن بود. الان مرکز آسنا ‌و مرکز اردیبهشت فعالیت میکنه. اگه دوست داشتی یه نوبت بگیر برو انشالله خوب باشه برات.

حالت رو میفهمم، حتما یه کاری براش بکن که ادامه دار نشه.

ببین عزیزم من از لحاظ شرایط روحی واقا اوضاعم بد بود کتاب تکه هایی از یک کل منسجم رو بخون توی اینستا ...

اتفاقا کتابشو دارم الان دارم یه کتاب دیگه میخونم این تموم شد حتما شروعش میکنم مرسی از راهنماییت.🤍

آدم احساس میکنه روحش و کم کم جسمش داره تحلیل میره

سلام خوبی 

عزیز به اون مشاور اهوازی اگه زنگ زدی و جواب گرفتی میشه بهم خبر بدی نتیجش رو که راضی بودی یا نبودی ؟اگه راضی بودی منم مشاوره بگیرم؟؟

منم نیاز دارم با یکی حرف بزنم 

بهم حتما خبر بده 

خدا خیرت بده

منم همش حسرت گذشته رو نیخورم...

اصلا کلا تو گذشته گیر کردم...همش تواتاقم روتختمم.

بخداکارن برام درست شده ولی دل و دماغش و نداشتم جلوخانوادم بهانه های الکی اوردم و نرفتم