2777
2789
عنوان

از خواستگارای قبل اردواجتون بگید

580 بازدید | 45 پست

من یه پسر تو دانشگاهمون بود مهندسی میخوند عاشقم شده بود کل دانشگاه فهمیده بودن چنتا از دخترای دانشگاهو واسطه کرده بود...فامیلشونو آورد دانشکاه باهام حرف بزنه ..محل کار بابامو پیدا کرده بود رفته بود خلاصه خیلی عاشق بود منم جوابم نه بود زیاد قیافشو دوست نداشتم ولی خب حس میکنم از شوهر فعلیم خیلی عاشق تر بودبعدا شنیدم یه جای خوب رفته سرکار حسودیم شدخخخخ

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی

یسریا خ داغون بودن

یسریا خ خوب بودن از لحاظ مالی

ولی من سنتی هارو ول کردم با دوس پسرم ازدواج کردم

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطورم

دوست پسر 

خاستگار 

هرچی داشتم بعد من پولدار و موفق شدن 😐

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

یه خاستگار داشتم افتضاح بود البته آشنا بود بابام یه ثانیه نشد ردش کرد من اصلا حالم ازش بهم میخورد خیلی آدم چیپ از نظر شخصیت بود 

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین

دیگه باید بیخیالش بشی شوهررکردی قید همه جی رو بزن فقط شوهر . منم فقط ب شوهرم فک میکنم اصلا ب قبلی ها کار ندارم

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

ضرر کردی پ🤣

من هم دانشگاهیام یه پسره بود هر گورستونی میرفتم جلو رام سبز میشد 

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

مهندس برق بود وضع مالیش عالی بود قیافشم خوب بود ردش کردم 

تحصیل کرده خارج زندگی میکرد انقدر خوشتیپ بود ک نگو

وضع مالیشم عالی بود ردش کردننننننننننننننن

اخرشم قراره با عشقخودم ازدواج کنم دیگه اونم بدک نیست خداروشکر 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆