2777
2789
خیلی ناراحت افسرده ان??

دوستم ۱۱ساله ازدواج‌کرده .اصلا انگار محو شده از بچه‌ گی باهم دوست بودیم همسایه بودیم بعد تمام سال‌های مدرسه و حتی دانشگاه یک رشته الان ۴۰سالمون .دیگه رابطه کمرنگ شده دل و دماغ نداره از خواهرش حالشو میپرسم خیلی ام بچه دوست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم وخانومش۱۶ساله ازدواج کردن وهیچوقت نخواستن بچه بیارن نگیدشایدمشکل نازایی دارن میدونم که ندارن چون زنداداش من آلوتودهنش خیس نمیشه بس که زودهمه چی روبه همه میگه😂الانم میگن باتوجه به این زمونه بهترکه بچه دارنشدیم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
الان زندگیشون پر رنج غصه اس

عزیزم یه  میگم گوش کن و جدی بگیرش من دختر عمویی دارم که بیست و پنج ساله ازدواج کرده دو تا بچه دسته گل از بهزیستی آورد برای خودش خدا بعد اونا و عشق بی اندازش نسبت به اون بچه ها،بهش الان یه پسر شبیه فرشته ها،داده تازه چند ماهشه،

دوستمم همینطور بعد از ۸یا ده سال که به بچه به سرپرستی گرفت اون هورمون مادرانه ترشح شد و خدا هم لطفشو نشون داد الان باردار شده بچه یه دختر مثل ماه داره جالبه تو هر دو مورد پدر مادر توجهشون به بچه ای که سرپرستی گرفتن بیشتره تا بچه یک دیگه

یا صبر کن یا بچه به سرپرستی بگیر عشق بی اندازه بهش بده و نتیجه رو ببین که البته همون بچه برای دگرگونی زندگیت کافیه

خدا به دل پر غصه ت نگاه بندازه 

ولی یادت نره که خدا اگه از درگاهش لحظه ای ناامید بشی میگه از من نیستی امید داشته باش فقط همین

اینا تجربه های این مدلیم بودن دوست دیگه م هم بعد از ۸سال خدا دو تا بچه پشت هم بهش داد و تو بیشتر موارد حرکت اسپرم مرد کند هست اینو حتما چک کنید

انتظار،خیلی بیخوده متنفرم اگه حق انتخاب داشتم به خدا میگفتم کاش از اول نطفه ام بسته نمیشد کاش تو بچگ ...

عزیزم ،اینطوری نگو،یه مدت از فکرش بیا بیرون و زندگی کن کارهایی که دوست داری بکن،توکل کن به خدا ،نمیگم درمان  رو رها کن فقط اینقدر کل زندگیتو با فکر بچه پر نکن،همین فکر و خیال و استرس و غم مانع بارداریه،خیلی شنیدم طرف چندین سال دنبال درمان بوده وخسته شده و بی خیال بچهشده و دیگه استرس نداشته همون سال باردار شده،

این نیز بگذرد...

یکی بود۱۵سال نشد

خاله خودم ۸سال نشد

هردو با درمان نینی دار شدن

الهی بحق خدا دامنت سبز بشه توهم برا من دعا کن مشکلم رفع بشه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

ماکه خیلی داشتیم چندتاشون بعدسالهابلاخره بادرمان بچه دارشدن خداروشکر۳تاو۲تابچه دارن چندتاشونم چون دیرازدواج کرده بودن متاسفانه دیگه نشدن ولی خیلی مسئله مهمی هست سخته واقعاکناراومدن باهاش هرچی هم بخوان خودشونووقف بدن انگارته چهره یک حس غمی هست مطمنن سخته درک کردنشون من خودم اقدام بودم مثلا۲الی ۳ماه طول کشیدهمه اش منتظربودم شایداونجایک هزارم درکشون کردم خداانشاا..همه روبه ارزوشون برسونه ❤️

شما خودتون نمیخواید این فرق میکنه....با منی که عاشق بچه ام ....ودر غصه ام

ببه این فکر کردید که بچه از پرورشگاه بیارید ؟ من خودم  بدون شک ایچ وقت بچه نمیارم و اگر بچه ای رو قراره خوشبخت کنم از بچه هایی که وجود دارن میخوام بکنن