2777
2789
عنوان

از خواستگارای قبل اردواجتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 45 پست

من اولین خواستگارم از ی روستای خیلی محروم بود و ی فامیلی دور هم باهام داشتیم. عاشقم بود منم خیلی راضی بودم منتها مامانم ردش کرد گفت که نه این دهاتیه زن دوست نیست هیچی نیستن

الان اون دهاتی که مامانم گفت نخبه اس و بورسیه گرفته سه ساله فرانسه زندگی می‌کنه ازدواج نکرده هنوز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم که هیچ🤭

ولی یکی از پسرای فامیلمون به شدت عاشق یکی از دخترای فامیل شده بود، این آقا پسر تو اسنپ کار می‌کرد. خلاصه دخترخانم بهش جواب رد داد با یه پسر دیگه که هیچ شغلی نداره ازدواج کرد. هنوزم شغل نداره.

ولی اون پسر فامیلمون وکیل شده😶

من اولین خواستگارم از ی روستای خیلی محروم بود و ی فامیلی دور هم باهام داشتیم. عاشقم بود منم خیلی راض ...

😂😂😂شانستو 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
من زمان دبیرستان یه پسره بود من صبح میرفتم مدرسه سر خیابون وایمیستاد پشت سر من میومد تا خود مدرسه ،ه ...

زمان دبیرستان منم یکی میفتاد دنبالم منم چقد حال میکردم پیش خودم گفتم آره عاشقم شده و فلان😂😂

بعدا فهمیدم فقد هم مسیریم😶😶

طرف اصا به من فک نمی‌کرده اون وقت من به این فک میکردم اسم بچمون رو چی بزاریم 

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
زمان دبیرستان منم یکی میفتاد دنبالم منم چقد حال میکردم پیش خودم گفتم آره عاشقم شده و فلان😂😂 بعدا ...

اتفاقا منم یه مورد همینجوری داشتم که فقط هم مسیر بودیم دوران تباهی بود خواهر

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی
اتفاقا منم یه مورد همینجوری داشتم که فقط هم مسیر بودیم دوران تباهی بود خواهر

خوب شد گذشتا😂😞

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
زمان دبیرستان منم یکی میفتاد دنبالم منم چقد حال میکردم پیش خودم گفتم آره عاشقم شده و فلان😂😂 بعدا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

نه این همیشه هفت صبح سر خیابون بود 

یعنی تو سرما اونجا وایمیستاد همینکه من از کنارش رد میشدم پشت سر من با فاصله راه میفتاد 

این قضیه  واسه سال ۸۳بود 😁

حالا منم ازون دخترایی بودم که تو خیابون اصلا نگاه هیچ پسری نمی‌کردم و سرم همش پایین بود 

الآنم همینم اصلا نمیتونم تو چشم مردا مستقیم نگاه کنم 😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂 نه این همیشه هفت صبح سر خیابون بود  یعنی تو سرما اونجا وایمیستاد همینکه من ا ...

😂😂😂

مامان منم اونجوریه

خب بسلامتی  هنوز اول راهی  اصلا ب گذشته ها فکر نکن ،دیگه قسمتت اینجا بوده و انشالله که خ ...

مرسی عزیزم

این دو تا خیلیی خوب بودن همه جوره از همسرم سر ترن   چاره چیه دیگه باید بسازم😂💔

من یه خورده زندگی تو مشکلاتم دارم که اونم به زودی حل میشه و از بین میره.🤌🌚