2777
2789
عنوان

طلاق اونم بعد ۱ ماه زندگی

2547 بازدید | 110 پست

سلام 

ببخشید میخواستم خواهش کنم هرکی تجربه تلخ طلاق داشته که ایشاالله هیچکس همدم زندگیش آدم بدی نباشه میشه یه راهنمایی برا یااینکه باید چیکار کنم؟ چیکار کنم بتونم زودتر طلاق بگیرم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترین راه حل اینکه با طرف مقابلت وارد بحث طلاق توافقی لشید، اگر قبول نکنه، مهریه رو بذار اجرا تا مجبور به طلاق بشه

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.
تو رو خدا الکی طلاق نگیرین.یکم فرصت بدین منم طلاق گرفتم جدیدا و کاملا پشیمونم

علت طلاقت چی بود؟چرا پشیمونی

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه

اصلا ناراحت نباش ادم هر لحظه تو زندگیش فهمید اشتباه کرده باید سریع اشتباهشو پاک کنه اگه با همون اشتباه ادامه بده کل زندگیش نابود میشه 

من خودم چند ساعت بعد عقدم صیغه طلاقو خوندیم الان ذره ای پشیمون نیستم فقط پشیمونیم اینه چرا اون شب یکم غصه خوردم اگه برگردم عقب یذره هم ناراحتی به خودم راه نمیدم سرش 

نامزدت ایراداش چیه

از اون اول نامزدی بااینکه میگفت شدید دوستم داره یه ماه اینا گذشت گفت دارم ازت سرد میشم تا به الان که سه سال شده اصلا به فکر نیست سریع عروسی بگیریم همه هزینه ها با خودشه دخالت و نحوه خرج و تصمیمات با مادرش به هرچی که مادرش میگه حساسیت نشون میده نسبت بهم مدام میخواد تغییرم بده