2777
2789

مغزم درد میکنه

کاملا بی ربط بود 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اعتقاد دارم.البته اگاهانه چیزیو جذب نکردم اما خیلی از اتفاقای بد زندگیم بخاطر این بود ک کلا ادم منفی گرایی بودم ....

تو قانون‌حذب با شکر گزاری چیزای خوب جذب میشه و با ناشکری نعمتات از بین میرن و این اتفاق هم واسم افتاد. 

اره عجیبه ولی من بگم سرم درد میکنه و اینو هی تکرار کنم سردرد میگیریم 💔🤦

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
میشه تعریف کنی داستانشو

خانواده ای با وسع مالی متوسط هستیم از اول هم اخلاق بابام با مامانم خوب نبود اما من همیشه باور داشتم که وضعیتم بهتر خواهد بود نه تصور بلکه باور، الان با کسی ازدواج کردم که انقد که اون منو دوست داره خودم ندارم و در کل اخلاق عالی و خانواده خوب و وسع مالی خیلی خوب که تو این وضعیت هم تاثیر انچنانی روشون نداره و کاملا بیخیالن و...