2777
2789
هفته قبل اخبار درمورد کرونا و تب داشت میگفت..یه لحظه تو ذهنم گفتم وای تب وحشتناکه..دخترم تب کنه چکار ...

ای بابا.انشاللع خوب بشه.الان بشین تصور کن ک‌دختر گلت خوبه خوبه و خوشحالیو حس کن از ته دلت و نباید هی منتظر بمونی و بگیدپس چرا تبش پایین نمیاد و....نههه.باید رها کنی یعنی مطمئن باشی ک خیلی زود خوب میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری عزیزم میشه کامل توضیح بدی به من؟

نوشتم تو صفحه اول، کلا جذبم بالاس و چون میدونم که میتونم و اعتقاد دارم بدستش میارم، و اینکه این اتفاق زمانی میفته که فقط به رویاپردازی چیزی که میخایم بسنده نکنیم و بهش باور داشته باشیم 

کتابی چیزی راجبش میشناسید معرفی کنید لطفا.کلا هرچیزی ک کمک کرد یادش بگیرید رو بگید حالا کانال باشه ی ...

خود کتاب قانون جذب که فوق العاده است

داستان هایی از افرادیه که ازش نتیجه گرفتن

یا کتاب معجزه شکرگذاری

کلا کتاب های راندا برن

خانواده ای با وسع مالی متوسط هستیم از اول هم اخلاق بابام با مامانم خوب نبود اما من همیشه باور داشتم ...

وای دقیقا مثل من

منم دقیقا همیشه همین تصورات دارم و به همین چیزا فکر میکنم و باور دارم

البته هنوز چیزیو جذب نکردم دراین مورد اما بهش باور دارم

قانون جذب من برعکس کار میکنه رو هرچی زوم میکنم دقیقا برعکس میشه و دقیقا واسه کس دیگه اتفاق میفته

خب شما وقتی الان این تصورو داری که برعکس پیش میره مانع جذب میشی

ممنون عزیزم.ولی این کتاب زیاد یاد نداده و درواقع فقط انگیزشیه بیشتر

میشه ی کم در مورد این کتاب ۴ اثر فلورانس بهم توضیح بدید ک چی هست و چ تغییری ایجاد میکنه؟

من چندین ساله ک در حیطه ی جذبم این کتابم خریدم ولی فرصت نکردم کامل بخونم

میشه ی کم در مورد این کتاب ۴ اثر فلورانس بهم توضیح بدید ک چی هست و چ تغییری ایجاد میکنه؟ من چندی ...

عزیزم من کامل نخوندمش امتا تا اونجایی ک خوندم اینجوری بود ک خانوم اسکاول شین از تحربیاتی میگفت ک‌ مردم با جذب و دعا ب خواسته هاشون رسیدن...بنظرم یه کم اغراق امیز بود.....

شما چجوری جذب رو اموزش دیدین؟کتاب یا هرچیزی  ک تو اموزش کمکتون کرد معرفیش کنید لطفا