2777
2789
کتابی چیزی راجبش میشناسید معرفی کنید لطفا.کلا هرچیزی ک کمک کرد یادش بگیرید رو بگید حالا کانال باشه ی ...

یه پیج تو اینستا بود اما من خودم همیشه سعی میکنم که انرژی مثبت باشم چون انرژی که از ما ساطع میشه چه خوب چه بد اخرش به خودمون برمیگرده، وقتی واقعا یه چیزیو بخام حتی اگه امکان بودن یا انجامش نباشه کارها یجوری پیچ میخوره که من به خواستم برسم، شکرگذاری هم تاثیر داره من خودم از کوچکترین چیزایی که دارم لذت میبرم و شاکرم

یه پیج تو اینستا بود اما من خودم همیشه سعی میکنم که انرژی مثبت باشم چون انرژی که از ما ساطع میشه چه ...

خداروشکر.جچوری سعی میکنید مثبت باشید؟

چون من افسردگی دارم و شرایط الانم زیاد باب میلم نیست و خود ب خود انرژیم‌پایینه...کنکوریم هستم و نمیتونم بیرون و تفریح برم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر.جچوری سعی میکنید مثبت باشید؟ چون من افسردگی دارم و شرایط الانم زیاد باب میلم نیست و خود ب ...

منم افسردگی رو چن ماه تجربه کردم و میدونم چقدر مزخرفه، سعی میکنم از بد و خوب های زندگیم خوب هارو ببینم حتی کوچکترینشون مثل گوش دادن به اهنگ مورد علاقم، نگاه کردن فضای سبز، دونستن اینکه کسایی هم هستن که برخلاف خیلیا که ازم متنفرن دوستم دارن و... 

کنکور رو خیلی سخت نگیر، اینو بدون که وقتی تو حالت خوب باشه موفقیت هات ارزش دارن، چون تویی که به ایندت معنا میدی، خودتو بیشتر دوست داشته باش❤

اینکه هروقت با خودم میگفتم الان معلم از من میپرسه و میپرسید    

دقیقا😂😂

دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈        چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃               ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀         تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪

قبل بارداریم چندتا عکس نی نی دانلود کردم..هی نگاشون میکردم و حس میکردم بچم شبیه این نی نی میشه...من باردار شدم و یکی دوسال از زایمانم گذشت..داشتم عکسای قبلنای گوشیمو نگا میکردم..چشمم خورد ب عکس نی نی ها..دخترم کپپپپی اونا بود..یه لحظه فک کردم اونا عکس دختر خودمه

زندگیتون پر از عشق