2777
2789
عنوان

کسایی که دوچرخه سواری بلدن بیان

154 بازدید | 17 پست

خانوما من چندسال دوچرخه سواری میکردم حرفه ای ولی دوچرخه‌مو دزدیدن و دیگه تمرین نکردم

الان دخترم خالم دوچرخه خریده اما خیلی بزرگ بود منم قدم کوتاهه میتونستم باهاش برم اما چون صندلی ارتفاع داشت و فرمونش پایین بود تعادل نداشتم و خیلی ببخشید قسمت تناسلیم درد می‌گرفت حالا به نظر شما یادم رفته یا کلا دوچرخه غیر استاندارد بوده؟

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم دوچرخه سواری یاد ادم بره یه چیز توی ملیه ای شناعه

منم نظرم همینه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ببین اون قیمت تناسلیت سر این در میکنه که چند وقته سوار نشدی مثل بدن درد بعد روزای اول باشگاهه چند وق ...

آره خب امکان اینم هست

نه عزیزم چون صندلی دوچرخه بالا بوده و پاهات به زور به رکاب میرسیده فشار میورده روی اون ناحیه

دقیقاااااااا

یادت نرفته، ادم یکم سوار بشه راه میوفتهدوچرخه مناسب شما نبوده

درسته ممنون از راهنماییت قشنگم

منم تعادل ندارمدوچرخه من یکم غیر استاندارده

چند وقته کار میکنی؟

اگه اوایلته طبیعیه خب

صندلیشو یکم میدادی پایین میتونستی

صندلیش کامل پایین بود

من قدم ۱۶۳ هست دوچرخه خیلی بزرگ بود دختر خالم قدش ۱۸۴ هستش