2777
2789

خانما تروخدا بم بگید این عکس سونوگرافیم چ غلطی بکنم دیروز ۱۳ پری رفتم سونو فولیکول گفتش ک سه تا فولیکول غالب دارم ب سایز ۱۸و۱۹و ۱۹ اما ضدحال خوردم ضخامتم ۴بود حالا نمیدونم چکارکنم ازادسازی بزنم یا نزنم اصلن ضخامتمو چکارکنم؟😔

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب سونو رو فوری میبردید دکتر راهنماییتون میکرد ...

خب دکترم فقط روزهای زوج هستش ک میوفته پونزدهم پری ک دیره واسه آزادسازی😔

خب دکترم فقط روزهای زوج هستش ک میوفته پونزدهم پری ک دیره واسه آزادسازی😔

الان هم دیر رفتید سونو معمولا از روز یازده فولی هارو چک میکنن..عزیزم دکترتون باید دارو بنویسه براتون ...همون دیروز که دکترتون بود باید مستقیم از سونو میرفتید پیشش ..من نود درصد سونوهام رو همین کار  رو میکنم بعد از سونو مستقیم مطب دکتر یا صبح ها میرم سونو بعد از ظهر مطب دکتر ....

الان هم دیر رفتید سونو معمولا از روز یازده فولی هارو چک میکنن..عزیزم دکترتون باید دارو بنویسه براتون ...

این ماه هم شانس ندارم مامان بشم😭💔

این ماه هم شانس ندارم مامان بشم😭💔

خودت سعی کن توی این زمینه سهل انگاری نکنی یا برو تحت نظر دکتری که همیشه در دسترس باشه...متاسفانه بارداری یه تایم طلایی داره باید اون روزهارو رعایت کنی ...انشاالله هنوزم دیر نیست تا فولی ها آزاد شدن برو تو اقدام انشاالله جواب میگیری 🌹

خودت سعی کن توی این زمینه سهل انگاری نکنی یا برو تحت نظر دکتری که همیشه در دسترس باشه...متاسفانه بار ...

خدا کریمه عزیزم ممنون بابت راهنمایی