2777
2789
عنوان

شوهرم خوابه گوشیشو چک کردم حالم خیلی بده کاش نمیدیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 91 پست
همه نمیبینن چیز نرمالی نیست 

خیر...۹۹درصدمیبینن...اون یه درصدم که نمیبینن احتمالا یسری مشکلات دارن که حال دیدنشوندارن

اینکه شمامتوجه نمیشیددلیل به ندیدن اونانیس

یعنی چی اخه من خیلی حساسم همش فکرمیکنم وقتایی که باهم رابطه داشتیم به اونا فکرمیکرده

دیوونه ای؟

به نظرم شمااعتماد بنفس نداری

تو برای همسرت کافی هستی مطمئن باش

حالا اینکارشم یا از رو عادته یا بیکاری رفع خستگی یا سرگرمی !برات مهم نباشه من که برام مهم نیست واقعا 

با دیدن چی میخاد بشه؟چرا نمیخوایین غریزه طبیعیه مردارو درک کنین؟مردا با چشماشون به گناه میوفتن و زنا با زبونشون

طبیعیه بخدا که طبیعیه مردی به چیزی به کسی نگاه کنه

حالا نه در حدی که شر درست کنه و کرم بریزه ولی نگاه کردن غریزیه

میدونم درک کردنش برا ما زنا سخته سعی کن خودتو اذیت نکنی سخت هم نگیری

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داریم ولی نمیخام فیلم ببینه بعد بیاد سمتم

منم چندوقت پیش ک نگاه میکرد قهرکردم باش هرچی اومد سمتم عذر خاهی کرد محلش ندادم چند دفعه هم خاست رابطه داشته باشیم نزاشتمش تا قدرمو ببینه والا نمیدونم چی بگم چرا ممکنه ب اوناهم فکر کنه در حین رابطه ولی خب چیزیه ک شده ازش میپرسم میگم مگ من تو رابطه خوب نیستم ک فیلم میبینی اونا از من بهترن ماهم خیلی بحث داریم رو این موضوع

ببین عزیزم بهش بگو ک دوس نداری ببینه بی تفاوت نباش ولی خیلی هم گیر نده چون اون اگ دلش بخاد تو هرچی ه ...

اره درسته  

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند
خیر...۹۹درصدمیبینن...اون یه درصدم که نمیبینن احتمالا یسری مشکلات دارن که حال دیدنشوندارن اینکه شمام ...

من مطمئنم ک نمیبینه همسرم.... 

از مطمعن ی چیزی فراتر 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اسی جان شوهرت چند سالشه؟ اگه زیر 25خب طبیعیه ولی اگه نه ک بنظرم جدی بگیر باهاش حرف بزن 

۲۶

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند
من مطمئنم ک نمیبینه همسرم....  از مطمعن ی چیزی فراتر

منم همینطور 

خیلی از مردا نمیبینن درست نیست بگن 99٪میبینن

مردا انقد مشغله دارن ک اصلا ب این چیزا فک نمیکنن

مگه خیلی بیکار باشن

منم چندوقت پیش ک نگاه میکرد قهرکردم باش هرچی اومد سمتم عذر خاهی کرد محلش ندادم چند دفعه هم خاست رابط ...

وای اره منم همینجوریم همش اینجوری فکرمیکنم خداروشکریکی پیداشدمنو درک کنه اینجاکه همه براشون عادیه

دیوونه ای؟ به نظرم شمااعتماد بنفس نداری تو برای همسرت کافی هستی مطمئن باش حالا اینکارشم یا از رو ...

سعی خودمو میکنم

الان چندوقته نمیببنه اصلا چون ک اصلا بیکار نیست خیلی ک سرش شلوغه دیگ فکر نمیکنه ب اون چیزا شبا راحت میخوابه صبح زودم بیدار میشه از صبح تا شبم همش باهمیم تو رستوران دیگ نگاه نمیکنه اون چندباری ک نگاه میکرد بیکارو علاف بود ولی الان دیگ ن توهم بهش فرصت بده ی دوره ای داره خودش خسته میشه بخدا حرص نخور اینقد مردا همشون همینن

منم همینطور  خیلی از مردا نمیبینن درست نیست بگن 99٪میبینن مردا انقد مشغله دارن ک اصلا ب این چ ...

مگه نوجوونن اخه 

که ببخشید نتونن کنترل کنن خودشونو.... 

مردی ک انقد درگیر دغدغه های زندگیشه ب بلوغ فکری رسیده 

سمت اینا نمیره 

بعضی خانما ب جمله همه میبینن خودشونو گول میزنن 

این فیلمارو دیدن انحراف جنسیه

انقد عادی پنداری نکنید 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋