2777
2789
عنوان

شوهرم خوابه گوشیشو چک کردم حالم خیلی بده کاش نمیدیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 91 پست

کسی هنوز نگفته همه میبینن؟؟؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا سخت نگیر بابا شوهره منم گوشیش پره بخدا اصلا اهمیت نمیدم ب روشم نمیارم 

یعنی اصلا اذیت نمیشی؟فک نمیکنی موقع رابطه باتو به اونا فکرمیکنه

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند

الان دیگه اینقدر بی حجابی  و خیانت مد شده تو گوشی نبینه بیرون می بینه

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙

خانومایی ک میگین ای بابا عب نداره و گوشی شوهرای ماهم پره فیلمه و بچه نیست و اینا حواستون باشه اگه بچه دارین نره گوشی باباشو ورداره ببینه و کلا ذهن و زندگیش خراب بشه بعدشم یجوری میگین اکیه و اینا انگار متوجه نمیشین ک این فیلما تاثیر مخرب رو فرد میزاره و باعث فانتزی ها و گرایشات عجیب میشه خدانکرده مریض جنسی میشن

ببین عزیزم منم شوهرم نگاه میکنه  چند دفعه بتهم بحث کردیم دعوا کردیم گفتم منم مثل اونا میبینی من ک مثل اونا اینستم ک بخوام این کارارو انجام بدم ی مدت گوش کرد ندید ولی دوباره شرو کرد ب نگاه کردن زیاد اهمیت نده خودتو ناراحت نکن

چرا گفتن

همه نمیبینن

چیز نرمالی نیست 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خب شاید بخاطره بارداریته ک میبینه مگ نزدیکی ندارین

داریم ولی نمیخام فیلم ببینه بعد بیاد سمتم

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند
ببین عزیزم منم شوهرم نگاه میکنه  چند دفعه بتهم بحث کردیم دعوا کردیم گفتم منم مثل اونا میبینی من ...

شوهرمنم همینه باهاش بحث کردم قبلن الان دیدم باز شروع کرده

شما واقعا انگار نمیفهمید اگه بچم میدید مشکلی نداشتم ولی شوهرمه باهام رابطه داره چرا باید ببینه

شماکاملامعلومه خیلی فهمیده ای....همینکه فکرمیکتی وظیفه تربیت شوهرتوداری. یعنی دیگه آخر فهیم بودنته

شما واقعا انگار نمیفهمید اگه بچم میدید مشکلی نداشتم ولی شوهرمه باهام رابطه داره چرا باید ببینه

ببین عزیزم بهش بگو ک دوس نداری ببینه بی تفاوت نباش ولی خیلی هم گیر نده چون اون اگ دلش بخاد تو هرچی هم بگی بازم میره میبینه.با محدودیت بیجا راه دروغ گفتن براش باز میکنی.