2777
2789

خب بچه ها بیاین چند نفربشیم الان قد و مزنمونو بگیم و سعی کنیم تاعید لاغر کنیم هرکی بیشتر کم کرد اعضای تاپیک نفری ۵ هزار تومن میزنیم ب حسابش فقط بینی و بین الله راست بگیم ک چقدر کم کردیم،قبوله؟

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
😐

چیه😅

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام انگیزه بگیرم😁

من همش و هستم بجزء اون ۵ تومان شاید ما زدیم بعدش طرف برای ما نزد واینکه من پول داشتم اینجا نبودم خخ

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن

منم پایه ام منتها کیک خیلی درست میکنم چیکار کنم😁

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
من پایه ام فقط چجوریه برنامه تون؟ نمیشه گروه بزنیم توو شبکه های اجتماعی یکیشون؟

من هیچ برنامه ای ندارم متاسفانه تو همین تاپیک باشیم دیگه ذخیره اش کنیم

منم پایه ام منتها کیک خیلی درست میکنم چیکار کنم😁

ارد نخر😆

کل نی نی سایت تو تاپیک بامداد خمار دارن وزن کم میکنن،شماها چرا نمیایید اونجا؟؟؟

نه دروغ داریم ،نه کلک،گزارش روزانه و ....سرگروه هم داریم که نمیذاره یدونه چربی اینور و اونور بشه

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
من موافقم فقط اون پنج تومن چی میگه اون وسط😁

انگیزه بشه