2777
2789
عنوان

اگه به وجود خدا اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 14698 بازدید | 373 پست
من حسرت غذاخوردن راحت داشتم ؟حسرت یه ثانیه دردنکشیدن ؟حسرت اینکه بهم نگن قرصی؟حسرت اینکه یه دکتر بیم ...

میشه بپرسم بیماریتون چی بودع؟ البته اگ دوس نداری نگو 

منم چنباری دکتر عوض کردم اما هیشکدوم تایید قطعی ندادن منم دیگ خسته شدم از دکتر رفتن میدونم تهش قرص کروتون داره ک کلی عوارض داره

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !
عزیزم حرفتو‌با اعماق وجودم درک میکنم  به استارتر کاری ندارم از نیست خیر و خوشقلبیش تاپیک زده&n ...

دقیقا منم یه همچین اتفاق مشابه ای واسم پیش اومد کاملا جواب عکس گرفتم

اما خیلی پرروام باز ازش معجزه میخوام

میدونم خدا بهم میده 

میدونم امیدمو نا امید نمیکنه 

پررو باش و به زور ازش بگیر 

میگن قضا و قدر ادم با دعا تغییر میکنه

نمازتو بخون نه اینکه خدا بهش احتیاجی داره نه،بخون که شاید میخواد امتحانت کنه

چندین ماهه صداش میزنم یه شبایی خیلی عصبی شدم 

اما خدا یهو یه امیدی تو دلم انداخت یه نشونه هایی برام گذاشت

ببین زندگی من نابود شده اما من مطمئنم خدا دوباره درستش میکنه

امیدوار باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حس میکنم میخواد صبرمو بسنجه ما داشتیم عقد میکردیم اما یهو همه چیز خراب شد زندگیمو خراب کردن،با ...

عزیزممممم 

جادو هست واقعا ولی چقد کثیفن ادما که اینکارارو میکنن بین دونفر جدایی بندازن 

من قبلا برام جادو درست کردن 

یادمه اینقد اذیت شدم تااینکه قران خوندم ودعا کردم برطرف شد 

ولی با خدا بودن باور کن ارامش داره نماز ارامش داره خیلی داره اینکه بگی خدایا بهت امید دارم تو خدای ب ...

حرفاتو درک میکنم چون موقعی که نماز میخوندم ارامش داشتم 

الانم میخوام شروعش کنم 

نماز شب دوس دارم بخونم اما نمیتونم چون کارم یجوریه این اجازه رو نمیده

میشه بپرسم بیماریتون چی بودع؟ البته اگ دوس نداری نگو  منم چنباری دکتر عوض کردم اما هیشکدوم تای ...

کولیت زخمی 

کورتون هم یه دوره مصرف کردم ازپا دراورد نابود شدم ول بی گذشت 

اسی من با تمام وجود خدا رو قبول دارم...ولی اینجوری نمی‌پسندم که عده ای فکر میکنن خب حاجت داریم چله بگیریم اگه به نتیجه رسیدیم وای چه خدای خوبی ....اگه نرسیدیم اه چه خدای بدی...اصلا دوستم نداره.....‌توسل و دعا و پیگیری خوبه ولی به شرطی که دیگه نتیجه رو بسپاریم به خودش....ما واقعا خیلی از چیز ها رو نمیفهمیم...با رها شده من به چیزی نرسیدم ولی بعد چند سال حکمتش رو فهمیدم.....

شک در وجود خدا هم حق هر کسیه....تا یه نفر گفت خدا رو قبول ندارم نگید کافره و...ولی به شرطی که این شک باعث بشه بره مطالعه کنه و با دلایل عقلی قبول یا رد کنه...

.

ایشالا حاجت بگیری گلم منم بیماری داشتم خوب شدم  فقط برا سلامتی مامان بابام دعاکن همین لطف میکن ...

دعاشون میکنم خداخیرت بده 

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
عزیزمیییی  یه چیزی یادت بدم انجام میدی؟صدرصد نتیجه میبینی برا کار  اونم من هر روز انجام ...

عزیزم برا کار چیه ؟ یاد منم میدی؟؟؟

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍