2777
2789
عنوان

اگه به وجود خدا اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 14698 بازدید | 373 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم

ممنون عزیزم همیشه حاجتروا باشی در جواب دوستانی که میگن از دعاها جواب نمیگیرن دعا عینه آب تمیزیه که کثیفی هارو پاک میکنه با دعا خوندن روح پاک میشه پس حتی اگر حاجت نگیری بازم سود کردی...

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
اسی جواب گرفتی ؟

هربار انجام دادم جواب گرفتم بخدا قسم راس میگم 

معجزه دیدم امروزمن موقع انجام ختم گفتم خدایا اگه به صلاحمه بده اگه نه من درد میکشم ولی مهم نیس مهم تویی که میگی برام خوب نیس 

چیز غیر شرعی ازش نمیخوام 

من ازش حق زندگی اروم خواستم بدون طعنه وحرف ومسخره بقیه برا اتفاقی که برام افتاده ومقصرش نبودم وخدا برام مقدر کرده 

بیماری چیزیه که خدا میخواد دست من نیس