2777
2789
عنوان

اگه به وجود خدا اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 14698 بازدید | 373 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=269313268]ختم آیه الکرسی گویند هرکس به این ختم اعتقاد داشته باشد و آن را تا سه روز انجام دهد،حاجت او روا شو ...[/QUOTE

خیلی ممنونم که به ماهم گفتی انشاالله هرچی از خدا میخوای همون بشه .

خدا هست و خدا هست و خدا هست .

سلام ایشون شاید قصدشان بی اعتقاد کردن بقیه افراد به خداوند است یعنی کسی انجام بده و نتیجه نگیره به خداوند اعتقادشو از دست میده لیکن به این خرافات توجهی نکنید .

بعضی ها هم میام میگین ۱۰ بار فلان کارو کن بعد ۱۰ دقیقه فلان اتفاق خوبی برات می افته و......

لطفا به این خرافات توجهی نکنین.

من بهش نمیرسم میگم یاخدا میخاد صبرمو امتحان کنه یا ب صلاحم نیس و من خیلی پافشاری میکنم

خدا میگه من دوس دارم بندم بابت خواسته هاش باهام حرف بزنه دعا کنه تلاش کنه گریه کنه موقع حرف زدن باهام 

چون من رفیق ترینم براش 

اونوقت اگه به صلاحشه انجام میدم 

نه همیشه خدارو رفیق خودت ببین  باهاش حرف بزن از غم هات شادیات حتی بابت بدبختیات ازش تشکر کن&nb ...

شما منظور منو متوجه نشدی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مگه میشه کسی به خدا اعتقاد نداشته باشه خودش همه ی مشکلات به وقتش سر راهم برداشت و من رو به آرامش رسو ...

خیلیا مسخرم کردن چون ظاهرم با اعتقادم به خدا متفاوته 

ولی این تاپیک رو دلی گذاشتم برا شادی همه وحل مشکلات

سلام ایشون شاید قصدشان بی اعتقاد کردن بقیه افراد به خداوند است یعنی کسی انجام بده و نتیجه نگیره به خ ...

خرافات چیه کلام خدا خواندن خرافاته؟....بعدشم اگه یکی حاجتشو هم نگیره نباید بی اعتقاد بشه ...شاید به صلاحش نیست