2777
2789

من و همسرم یک سال و نیمه عقدیم

خونواده هامون ادمای خیلی خوبین

وضعیت مالیش خوبه کار و خونه و ماشینش اوکیه

من واقعا از ته دل عاشقشم ولی هیچوقت مستقیم ابراز علاقه م رو بهش نشون ندادم و محبت زبانی نکردم چون درونگرام و اونم همیشه از این اخلاقم شاکیه که چرا بهم محبت نمیکنی اما خودش دوستت دارم از زبونش نیوفتاده هرچی ازش خواستم واسم فراهم کرده و خلاصه محبت عاطفیش نسبت بهم فوق العادس ...

حالا ماجرا از اینجا شروع میشه که دیروز صبح خواب بود منم حوصلم سررفته بود بهش گفتم گوشیتو بده بازی کنم باهاش وقتی داد کنجکاو شدم رفتم تو قسمت چت همون اپلیکشن بازی دیدم با دوسه تا دختر چت کرده

نکه از قبل باهم اشنا بوده باشن و اینا انگار از داخل همون بازی پیدا کرده

پیاماشونم این بود شوهرم با دختره احوالپرسی کرده بود بعد بهش گفته بود از ادبت خوشم اومد داخل بازی قصدم مخ زنی نیس اگه دوست داشتی صحبت کنیم دختره هم گفته بود وقت ندارم خدانگهدار دیگه چیزی نبود

وقتی بیدار شد رفتیم بیرون گفت چرا تو قیافه ای چتارو اوردم گوشیو پرت کردم تو صورتش گفتم بیا برو درد و دل کن با جن....های مجازی بدبخت

حالا قسم میخورد هیچ چیز خاصی نبوده و از سر نادونی اینکارو کرده میگفت غلط کردم و گه خوردم دست و پامو میبوسید و میگفت خارم نکن بیا بزن تو گوشم و اینا

ولی من نمیتونم ببخشمش بچه ها

از دیروزم دیگه نخواستم ببینمش

فقط میگه چیکار کنم ببخشی منو

حالا من چیکار کنم فکر کنین خواهرتونم توروقران بهم یه راه نشون بدین که چه رفتاری باهاش داشته باشم که دیگه اینکار رو انجام نده

منم شوهرم اینکارو کرد.بخشیدمش.گف از سر نادونی بود هی قسم‌گریه دست پامو بوسید..چ‌کنم.بهش‌گفتم‌ماهانمو زیاد کنه.زیاد کرد 

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر من حساسی چیز ریشه داری نبوده و نیس

اگه بود یک ثانیه  هم  گوشی دستت نمیداد

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بهش محبت کن خودت باهاش دوست باش تا حرفاشو با تو بزنه نه بیرون و به کسی دیگه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

چیزخاصی نبوده ولی سفت بگیر که تکرار نکنه .بگو دیگه نمیخام لزاین چیزا ببینم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

گلم کاملا درکت میکنم چی میگی اما با این تفاوت که من دوران عقد ازش خیانت دیدم و رابطه و اینا هم کامل داشتن اما اگه واقعا پشیمونه و ثابقه ندارن و در حد چت کردن هست اول برین به یه مشاور و ازش هم تعهد بگیر و اگه بچه هم دارین ببخشش