2777
2789
عنوان

دیروز بچه هام یه تبریک خشک و خالی هم نگفتن بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 105 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا این چیزا تو خونه ی ما نیست شده تولد هم رو هم تبریک نمیگیم تازه تعدادمون هم زیاد نیست

ای وای چرا اخه

نسبت به هم محبت ندارین؟

آخه ادم اینجور جاها نشون میده دیگه

لایک نکن پدر بیامرز
وااااا پسرای من نفری شیششششش تا النگو برام خریدن جاش بود اینجا عنوان بشه😃

🤣🤣🤣🤣🤣🤣دهنت سرویس

می‌دونی من خوبم ....... ولی فقط زانوهایم زخمیه...دستام درد می‌کنه...پاهام دیگه توان نداره... چشمام میسوزه....قلبم شکسته .... اما مهم نیست...واقعامهم نیست🫀
من ۳۰۰ داد رفتم چاقو میوه خوری گرفتم🤦‍♀️

مبارک باشه 

می‌دونی من خوبم ....... ولی فقط زانوهایم زخمیه...دستام درد می‌کنه...پاهام دیگه توان نداره... چشمام میسوزه....قلبم شکسته .... اما مهم نیست...واقعامهم نیست🫀
فردا میگن فرق میزاری

بخدا تازه به بزرگه هم بیشتر میرسم هم بیشتر پول بهش میدم اما نمی‌دونم چرا یذره با محبت نیست

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی

میخوام متفاوت باشم بچه دو سال تفاوت سنی چقدر اذیت دارن اونم پسر بچه بچه های متم اینجوری میشن من الان خیلی استرس دارم😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍