2777
2789
عنوان

دیروز بچه هام یه تبریک خشک و خالی هم نگفتن بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 105 پست

پسر من برعکس خیلی احساسیه، دیروز خونه رو مرتب کرده بود و یه نقاشی هم کشیده بود بعد داد دستم و بهم تبریک گفت آخرم همو بغل کردیم و زار زار گریه میکردیم🤦‍♀️😂😂 بعد باباش میگفت یکی بیاد احساسات شما مادر پسرو جمع کنه😏😂😂

امروز میگفت مامان حیف که پول نداشتم وگرنه برات گل هم میخریدم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ عزیزم خدا حفظشون کنه شاید خجالت میکشیدن ازت منو داداشامم بچه بودیم از مامانم خیلی حساب میبردیم اصلا رومون نمیشد بهش بگیم دوست دارم و...برعکس با بابامون خیلی راحت بودیم اما الان ک بزرگ شدیم با مامانمم راحتیم احساساتمونو بروز میدیم

دیروز بچه خواهرم ۷ سالشه نقاشی برای مامانم و مامانش کشیده بود روشم پروانه چسبونده بود شما باید بهشو ...

والله دیروز بهشون چندبارگفتم وقتی میریم خونه مادربزرگا برین بوسشون کنین تبریک بگین ،بزرگه به زور انجام داد کوچیکه هم گف من نمیگماااا

لایک نکن پدر بیامرز

والا پسر بزرگم ۱۵سالشه رو خودش نیاورد کوچیکه دویست تومن پول جمع کرده بود آمد داد بهم گفت مامانی روزت مبارک والا کاش بزرگه هم فقط همینو می‌گفت که نگفت

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
پسر من برعکس خیلی احساسیه، دیروز خونه رو مرتب کرده بود و یه نقاشی هم کشیده بود بعد داد دستم و بهم تب ...

دختر منم اينطوريه خيلي با احساسه

برام گل خريده بود دو ساعت هم نشست گريه كرد كه من نميدوسنتم بابام به كارتم پول زده گل ارزون خريدم اگه ميدونستم پول زياده گل دلخواهمو ميخريدم

برام نامه نوشته بود نقاشي كشيده بود كلي تو كاراي خونه ديروز كمكم كرد

سنشم ٩ ساله هست