مگه تو چیکار کردی که اجازه میدن گناه یکی دیگه رو گردن تو بندازن؟؟
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بر....ن به اعتقاد مادرشوهرت و شوهرت.توام برو خیانت کن بگو تقصیر شوهرمه
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
تورو خدا بیخیال من یه الدنگ خیانتکار کنارم دارم فقط سگ محلش کن ب خودت برسه خودت ازش تو خونه فاصله بگیر این محبت زیادیه ک باعث شده امار خیانت تو مردا بره بالا چون زنا از بس میخوان احساسات بخرج بدن تورو خدا بیخیال خانوما از پوست نازک نارنجی خودتون بیاید بیرون مستقل شید برید سر کار به خودتون برسید ن زنگ لازمه ن پیام ن دوست دارم اینا همه باعث میشه براشون تکراری بشید و برن سمت یکی دیگه بزارین با سگ محلیاتون اونا بیوفتن دنبالتون
اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
بهش بگو اگر زنت مشکلی داره جدا شو بعد هر گوهی میخوای بخور توجیهای مزخرف کردن برا هرزه بودنشون
چرا زنا مقصرن چون کم محلی و خیانت و سگ اخلاقی بیشتر از طرف مردا بودن زناشونم افتادن دنبالشون مچشون بگیرن همین باعث شده این موجود خودشو ادم حساب کنه اگه زن دست از احساساتی بودن برداره و سگ محل کنه شوهره کلا حساب نکنه اونام از زنای چسب خیابونی خسته میشن مث سگ میوفتن دنبال زنشون وگرن تا وقتی زنه همین باشه مردا خیالشون جمع باشه از زنشون هر گوهی میخورن
اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.