2777
2789
عنوان

مهمونی عذاب آور دیشب ..... لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 93 پست

منم مثله تو هستم از وقتی ۱۷سالم شد مامان من و مامان پسر همسایمون برام بریدن و دوختن از پسره حالم بهم میخوره حتی بخاطرش مامانم منو تهدید کرده منم نمیدونم چیکار کنم خسته شدم ولی کم نمیارم پسره عوضی رفته برام حلقه خریده که پرتش کردم بیرون مامانم رفته به کله فامیل گفته که نامزد دارم که منم مجبور بشم بخاطر ابرو قبول کنم اما من هیچوقت قبول نمی‌کنم حتی اگه بمیرم چون خودم یکی دیگرو دوست دارم عاشقانه همو دوست داریم دلم نمیاد راجب مشکلاتم بهش بگم نمیخام منو کوچیک ببینه امیدوارم جفتمون حالمون خوب بشه ابجی واقعا درکت میکنم چون دقیقا مشکلت مشابه منه🙂♥️

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

منم مثله تو هستم از وقتی ۱۷سالم شد مامان من و مامان پسر همسایمون برام بریدن و دوختن از پسره حالم بهم ...

اخ یکی پیدا شد بفهمه منم دقیقا دیشب میخواستن نشونم کنن و حلقه و از این مسخره  بازیا منتهی من کسی رو دوست ندارم 

🪹🪺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوتاه نیا 

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
چند سالته عزیزم 

من الان۱۹ سالمه 

حالم خیلی بد شده بود شاغل شدم الان یکم بهترم هیچوقت اذیتایه مامانمو فراموش نمیکنم بهم تهمت زد الکی رفت به داداشام و پدرم گفت که من دختره خرابیم تا اوناهم راضی بشن و بگن تا بدتر نشده بدیمش به همین پسره و بره هزار بار به پسره پیام دادم دس از سرم بردار نمیخامت ولی کو گوش شنوا دیگه الان چند ماهیه باشگا حرفه ای بدنسازی کار میکنم خودمو سرگرم باشگاه و کار و عشقم کردم تا بهم بتونم تحمل کنم این وعضو خیلی دلم میخاد با عشقم در میون بزارم مشکلمو اما دلم نمیخاد وقتی بهم رسیدیم تو زندگی سرکوفتشو بهم بزنه💔🙂

من الان۱۹ سالمه  حالم خیلی بد شده بود شاغل شدم الان یکم بهترم هیچوقت اذیتایه مامانمو فراموش نم ...

منم ۱۹ سالمه 🙂

منم شاغلم اتفاقا سعی میکنم سرمو گرم کنم 

🪹🪺

چرا باورم نمیشه سال 1401 هنوز این حرفا هست من جای تو بودم هرجا مامانم میگفت دخترم نامزده زنگ میزدم ...

مشکل منم دقیقا همینه و اینکه من اصلا به ابرو کاری ندارم همه جا بهشون گفتم میگم دست بردار نیستن مامانم میگه هر کار کنی تو از بچگی عروس داییم شدی 

ولی کور خوندن 

🪹🪺

من الان۱۹ سالمه  حالم خیلی بد شده بود شاغل شدم الان یکم بهترم هیچوقت اذیتایه مامانمو فراموش نم ...

همینجوری ادامه بده به مامانت کاری نداشته باش نمیدونم من پس عاطفه مادری که میگن چرا اینا ندارن 

🪹🪺

منم ۱۹ سالمه 🙂 منم شاغلم اتفاقا سعی میکنم سرمو گرم کنم 

نزدیکه عیده خیلی میترسم بخان کاری کنن هیشکیو ندارم که باهاش درد دل کنم خیلی سخته بخدا من کلی هدف و ارزو داشتم همشو گذاشتم کنار تنها هدف زندگیم شده که تلاش کنم زنه اون اشغال نشم هیچوقت مامانمو نمیبخشم هیچوقت

نزدیکه عیده خیلی میترسم بخان کاری کنن هیشکیو ندارم که باهاش درد دل کنم خیلی سخته بخدا من کلی هدف و ا ...

منم میخواستن چون عیده یه سرش کنن کوتاه نیا اصلا اکه کوتاه بیای بدبخت میشی 

🪹🪺

درس نمیخونی ؟

تا دیپلم بیشتر نخوندم خیلی دلم میخاس ادامه بدم اما مامانم گفت باهاش عقد کن تا بزارم درستو ادامه بدی منم قبول نکردم گفت خرج دانشگاه نمیدم منم شاغل شدم الانم میخاستم بهمن ما برم دانشگاه رشته روانشناسی بدون کنکور ولی هدفم شده بدنسازی و ساختن اندام عضله ای بخاطر همین اکثره هزینه هام خرج باشگاه و برنامه حرفه ایو مکملایه گرون میشه