2777
2789
عنوان

مهمونی عذاب آور دیشب ..... لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1708 بازدید | 93 پست
شعورنداره این  اگ میخاست راضیت کنه کدوم گوری رفتی چیه ک میگه مث ادم بحرفه حداقل

شعور اصلا نمی‌فهمه چی هس چون از خونه زدم بیرون مثلا خبرش غیرتی شده 

🪹🪺

من یه احتمال میدم بنا ب تجربه یکی از دوستام  توروخدا اسی بهت برنخوره مطمئنی بچه تنی پدرو م ...

نمیدونم واقعا با این رفتاری که اینا دارن خودم سک کردم اصلا نگران آینده من نیستن اصلا 🙂

🪹🪺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحرفت بمون 

فقط دیوونه نشی فرار کنی یاخودکشی ..اینا اصلا ارزششو ندارن اگ روحرفت وایسی نهایت یماه توخونتون جنگ ودعوا میشه وتمام ولی باید اعصابت فولادین شه

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
روحرفت بمون  فقط دیوونه نشی فرار کنی یاخودکشی ..اینا اصلا ارزششو ندارن اگ روحرفت وایسی نهایت ی ...

الان از وقتی ۱۶ سالم شده و یکم بزرگ شوم تو خونمون دعواست راضی نمیشن که نمیشن اگه دیگه برام راهی نزارن مجبورم چون ادمی نیستم که بخوام تن به همچین کاری بدم و زیر بار زور برم 

🪹🪺

دیگه دیدی راهی نداری و رسیدی به ته خط میتونی از دستشون شکایت کنی اول با یه وکیل مشورت کن

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
روحرفت بمون  فقط دیوونه نشی فرار کنی یاخودکشی ..اینا اصلا ارزششو ندارن اگ روحرفت وایسی نهایت ی ...

دوستمون درست میگه .این شرایطم برای منم پیش اومد،البته نه به شدت شما.اعصابم داغون شد.چقدر گریه کردم.آرزو می کردم می مردم .خدا رو شکر گذشت... 

آرزوهایم را...به خ♡دایی می سپارم که یوسف رااز ته چاه، به تخت پادشاهی رساند...:)!
چیکار کردی که ولت کردن 

راستش رو حرفم موندم و گفتم نمی خوام. خواهرام با من بودن ،باهاشون صحبت کردن که عصر حجر که نیست به زور که نمیشه.ناچارا راضی شدن.هنوزم با گذشت چند ماه بابام هنوز بهم میگه ولی اصلا محلش نمی زارم. 

آرزوهایم را...به خ♡دایی می سپارم که یوسف رااز ته چاه، به تخت پادشاهی رساند...:)!
راستش رو حرفم موندم و گفتم نمی خوام. خواهرام با من بودن ،باهاشون صحبت کردن که عصر حجر که نیست به زور ...

خب من فقط منم تنها نا خواهر نه برادر مامانم کوتا نمیاد نمیدونم چه غلطی کنم دیشب بهشون گفتم ولی 

🪹🪺

من فقط میدونم خیلی محکم روی نظرت وایستا و کوتاه نیا 

فوقش دعوا میشه 

کتک کاری میشه اگر خیلی احمق باشن

به زور نمیتونن سر سفره عقد بشوننت 

بگو‌که سر سفره عقد میگم نه 

ابروتون بین همه فامیل میره 

ضمن اینکه اگر ۱۹ سالته احتمالا دانشجویی 

به شدت بچسب به درست و دنبال کلاسای مختلف و مهارت و اشتغال باش 

رفته رفته خودت از خانواده جدا کن و به سمت استقلال برو 

خب من فقط منم تنها نا خواهر نه برادر مامانم کوتا نمیاد نمیدونم چه غلطی کنم دیشب بهشون گفتم ولی 

دقیقا چون تا الان زیر بار حرف زور رفتی بهت احاطه دارن

یک بار و برای اولین بار توی عمرت به خاطر خودت و احساست مقاومت کن 

از خدا هم بخواه و به خودش توکل کن 

دقیقا چون تا الان زیر بار حرف زور رفتی بهت احاطه دارن یک بار و برای اولین بار توی عمرت به خاطر خودت ...

نه من اصلا کوتاه نیومدم اصلا قبول نکردم تا حالا هزار باز به مامانم گفتم ولی گوش نمیدم بابام خیلی زور نمیگه ولی مامانم دیگه خسته شدم از این بی کسی ولی شده فرار کنم با هیچ کدومش سالها حرف نزنم هیچ وقتکاری کا میخوان نمیکنم

🪹🪺