2777
2789
عنوان

مهمونی عذاب آور دیشب ..... لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 93 پست

وای خدای من امان از جهل خانوادت

ببین اینا الان فکر میکنن تو داری ناز میکنی و ادا اطوار درمیاری تا میتونی خودتو بزن به کولی بازی

میدونم خیلی آرومی ولی نقش بازی کن بذار ازت حساب ببرن بترسن مثل خودشون باش 

اگه دنبال کلاس زبان هستی به تاپیکام سر بزن😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخواستن چون عیده یه سرش کنن کوتاه نیا اصلا اکه کوتاه بیای بدبخت میشی 

نه ابجی مگه دیوونم؟ بخدا پسره هیچی نداره ن پول ن ماشین ن خونه ...چون خونه خودمون به نام منه دندون تیز کرده براش برادرام ازدواج کردن رفتن منو مامان و بابام تنهاییم اینم گفته میام خونه شما زندگی میکنم حالم ازش بهم میخوره اما مامانم بیشتر از پسرایه خودش دوسش داره 

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

وای خدای من امان از جهل خانوادت ببین اینا الان فکر میکنن تو داری ناز میکنی و ادا اطوار درمیاری تا م ...

نوشتم کولی بازی تا دلت بخواد در آوردم 😂😂😂

ولی اینا راضی نیستن میخوام یه روز برم پیش خود داییم باهاش حرف بزنم 

🪹🪺

نه ابجی مگه دیوونم؟ بخدا پسره هیچی نداره ن پول ن ماشین ن خونه ...چون خونه خودمون به نام منه دندون تی ...

چرا واقعا اینا اینطورین آینده ما که بچشونیم خبرمون براشون مهم نیس

🪹🪺

اینجا از این قصه ها زیاد میگن

باور نکردم....

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
اینجا از این قصه ها زیاد میگن باور نکردم....

میدونم عزیزم حق داری زیاد از این تایپک خودم دیدم که فهمیدم دروغه ولی من دروغ نگفتم احتیاج به کمک داشتم که دمشون گرم کمک کردن 🙂

🪹🪺

خوشبحالت واقعا کاش من جایه تو بودم و این چیزا برام غیر قابل باور بود

از این چیزا تو زندگی زیاده باور دارم

ولی اینجا زیاد دیدم قصه تعریف میکنن بعد می‌فهمیم دروغ بوده

میشه یه خواهشی کنم ازت 

از کلمه خوشبحالت استفاده نکن .خیلی بار منفی داره هم برای خودت بده هم برای طرف مقابل🤍🌱

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
از این چیزا تو زندگی زیاده باور دارم ولی اینجا زیاد دیدم قصه تعریف میکنن بعد می‌فهمیم دروغ بوده می ...

گلم بهتره به امضات عمل کنی قضاوت کردن کار خوبی نیس ❤🙂

🪹🪺

گلم بهتره به امضات عمل کنی قضاوت کردن کار خوبی نیس ❤🙂

یه بار دیگه خوب بخون امضامو

درضمن این قضاوت نیس....

🙂 تا نباشی تو یه همچین شرایطی باور نمیکنن حق دارن واقعا خوش بحالشون 

فک کن کله جوونیت ارزوهات هدفاتو فراموش کنی و بزاریشون کنار تبدیل بشی به یه ادم افسرده مریض و بی هدف که فقط تلاش کنه از چاله نیوفته تو چاه ن پدر و مادر پشتش باشه ن خاهر و برادر روزایی که وقتی اونقدر بهم فشار میوردن که زنش شو کلی قرص میخوردم و غیره سر درد هیچی نصیبم نمیشد چاقو میگرفتم دستم ولی جرعتشو نداشتم کاری کنم  هر شب با بالشت خیس میخابیدم واقعا غیر قابل باوره وقتی فکرشو میکنی الانم همون مشکلاتو دارم حتی بیشتر از قبل اما دیگه منم قوی تر شدم و دارم تحمل میکنم 🙂

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵