گلوم وقتی آب دهنمو قورت میدم انگار چاقو داخلشه مثل تیغ ...این نوع گلودرد با چی درمان میشه؟؟؟انواع قرص و شربت عفونت و سرفه فایده نداره حتی دم نوش 😢😢😢خیلی حالم بده
دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من اینجوری بودم ببین آبجوش زیاد بخور اش ماش معجزه و عسل آبلیمو و نمک&nb ...
عسل ابلیمو نمک چجوریه عزیزم؟؟؟
دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
ازدیروز حال همسرم بعد امشبم اون رف دکتر مراقب باش گفت کروناس
اره میدونم خیلی کثیفه منم دخترم تا اره مرگ رفت الان کمی بهتره ولی گلوم مثل اینکه تیغ توشه خیلی اذیتم
اولش اینطوری بود برامنم داروبگیربخور برو دکتر امپول سروم بزن بعدشدید میشه هم گلومیخاره هم سرف ...
دکتر رفتم ولی باز اینجوری شدم ...ن عزیزم چیزی نمیشه خدا بزرگه