2777
2789
عنوان

یه تکنیک برای حال بهتر

148 بازدید | 7 پست

اگه ما توی زمان حال باشیم خیلی از حس های بدمون از بین میره 

اکثر حال بد ما به خاطر این هست که جسم مون اینجاست ولی ذهن و فکر توی گذشته یا آینده سیر میکنه !

یعنی درواقع ما تو اون لحظه زنده نیستیم و از دستش دادیم و نمیدونیم کجاییم چون غرق افکاریم

یه تمرین خوب برای به لحظه حال اومدن 

چندتا نفس عمیق بکشین و روی دم و بازدم تون تمرکز کنید هوایی که وارد میشه و بعد خارج میشه

اگه صدایی در محیطه بشنوید و بوها رو حس کنید

بعد نفستون رو به حال عادی برگردونید و روی نفس های عادی تمرکز کنید و کاری که دارید اون لحظه انجام میدین رو به خودتون بگین

مثلا الان دارم دستمو میشورم،

یا درس میخونم ، قدم میزنم و...

این کم کم کمک میکنه بیشتر زنده بودن رو حس کنید و تمرکزتون هم بالا بره و از افکارتون آگاه تر باشین💕

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
مرسی عزیزم 

❤😘

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تمرین لحظه ی حال ، یکی از بهترین کارهایی هست که میتونیم در حق خودمون بکنیم  ممنون که این روش م ...

بله دقیقا 💕 

خواهش میکنم 😘❤❄

خدای من خدای من چقدر امضااااات قشنگه اگه افتخار بدی درخواست دوستیمو قبول کنی دوس دارم بیشتر باهات مع ...

عزیزمی 😍😘 باعث افتخاره عزیزدلم 💜