یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ندیدم ولی بدترین مرگی که شنیدم گیر کردن لای بالابر بوده
دیاپکین اسبق می خواستم بهار را به خانه ات بیاورم و دیگر قانع نباشی به گل های چسبیده به فرش می خواستم بهار به پیرهنت بیاورم و از آنجا سفر کنم به سرزمین های کشف نشده اما هر دری باز کردم پاییز در بادهایش از راه رسید روی هر پنجره ای دست گذاشتم زمستان آخرین تصویر در حافظه اش بود امروز من و بهار در کوچه ها می گردیم و سراغت را از خرگوش های مرده در برف می گیریم.
خاله پسر عموم شبی که فوت کرد عزرائیل رو میبینه خیلیم سرحال بوده مریض هم نبوده میره همه رو سر میزنه و میگه من یه اقا سفید پوش میبینم همه جا واستاده حتما میمیرم چون این ملک الموت میاد خونش سرشو میزاره رو بالش میمیره
ی مرد ب زنش خیانت میکنه بعد برا این که با دوس دخترش بره میخواد زنشو طلاق بده بعد ب زنش تهمت خیانت میزنه تو دادگاه میگن دستتو بزار رو قران که زنت خیانت کرده میزاره و با دوس دخترش فردا میرن مسافرت شمال و میرن زیر تریلی و له میشن دوتاشون