2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و منفی با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3267 بازدید | 144 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی از اول تاپیکتو خوندم دعا میکردم برسم اخرش حامله باشی.. که هستی خداراشکر،، ان شاءالله سهی و سالم بغلش کنی،، 

منم مشکل دارم 10 ساله ازدواج کردم میدونی طبیعی باردار نمیشم اصلا الان دوماه بود پریود نشده بودم رفتم دکتر واسم امپول نوشت مشکلم جوریه که بگم خودش بدونه اینکه بپرسه شاید حامله باشی واسم دارو مینویسه، حالا دو تا امپول زدم پری شم 11 زدم دل درد گاهی دارم اماپری نمی‌شم نمیدونم چرا،، اینو بگم اصلا ناشکر نیستم خداراشکر میکنم خواست خداس بهتم تبریک میگم

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

سلام
این پرسشنامه تحقیق دانشجویی دخترمه درمورد انتخاب و مصرف پوشک

ممنون میشم کمک کنید به پر کردنش
هم کمک به دانشجو هست هم اینکه استادش گفته قرعه کشی میکنن و جایزه میدن. شاید شانس زد و برنده شدیم.

اینم لینکش:

https://survey.porsline.ir/s/aNH3sWQv

تبریک میگم عزیزم باردارید 

مرسی گلم بله عزیزم 6 هفته و 5 روزمه

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
منم تا دیروز دلدرد پریودی داشتم الان دیگ ندارم پریودم نشدم  کسی بوده اینجوری باشه باردار بوده ...

من اینجوری بودم گلم دمه ظهر درد پریودی داشتم برا یه ساعت که ناامید شده بودم و چشمم به سرویس بود بلانسبت... اما برطرف شد و خداروشکر باردار بودم انشالله برا شما هم نیاد و خبر خوش بارداربتو بدی😍😍

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
من ده روز عادت نمیشم بخاطر خوردن قرص اورژانسی به هورمونام گند زدم .کسی هست بدونه چیکار کنم چی بخورم ...

شرمنده گلم من اصلا نمیدونم قرص اورژانسی چیه... 

ولی عسل و سیاهدونه مصرف کن که تخمدونات به تحرک بیوفتن... همینجور برگ سنجد 

مبارکت باشه عزیزمم  مرسی انشالله😍😍❤️

مرسی عزیزدلم یادت نده به منم خبر بدی خوشحالم کنی راستی بیبی چک نزدی؟؟؟؟ 

به ما هم خبر بده

فداتون بشم چقدر خوبه دوستانی مثل شما دارم کنارم عزیزم باردارم خداروشکر 6 هفته و 5 روزم خدا بخواد روزی همه منتظرا انشالله

سلام عزیزم خوبی از اول تاپیکتو خوندم دعا میکردم برسم اخرش حامله باشی.. که هستی خداراشکر،، ان شاءالله ...

عزیییزدلم چقدر شما خوبی فداتشم الهی بحق امام علی و این ایام پرفیض شما هم خیییییلی زود مشکلت حل بشه و باردار بشی واست تمام کارهایی که انجام دادم و میفرستم انشالله برای شمام نتیجه بده❤️❤️❤️

دست دست بیا وسط 💃💃💃💃💃😍😍😍😍😍مبارکااااااااااا😍😍😍😍😍

عزیییزدلم مرررررسییییییی چقدر خوبه داشتنتون ممنون از این همه محبت😍😍😍 راستش اطرافیانمم انقدر ذوق نکردن واسم ممنون عزیزم الهی بهترییییین ها نصیب قلب مهربونت بشه

حتما😍  نه نزدم منتظرم چند روزی بگذره😁

امروز موعدته؟؟؟؟