آخی عزیزم درکت میکنم منم خیلی گاهی وقتا اذیت میشم بخاطر خیلی چیزها چون من خونه مادر شوهرم زندگی میکنم و خودتون دیگه میدونید چقدر سخته تو یه خونه و با اخلاقای به شدت بد.... شوهرمم که ... هم خودم و هم بچم خیلییییی اذیت میشیم ولی خوب عزیزم چاره ای نیست باید زندگی رو گذروند. دلم میخواد راحت بشم از زندگی ولی خوب بچم کسی رو نداره.... اما باید امید داشت باید گذروند شک نکن خدا جبران میکنه برات همه چی رو بسپار دست همون. اینو بدون که هیچوقت هیچوقت نباید نفرین کنی نمیگم خودم نکردم😂ولی بعد خیلی از کارم ناراحت شدم و معذرت خواهی کردم هم از خودم از از خدای خودم... هرچی انرژی منفی بدی به خودت برمیگرده خدای نکرده یکی از عزیزان خودت...
شاید بگی برو بابا چرت نگو داری خودتو خیلی بزرگ جلوه میدی ولی اصلا اینطور نیست من فقط میخوام بهت بگم که این کارو نکنی ما تو فامیلمون کسی رو داشتیم که خیلیییی نفرین میکرد و یه اتفاق بدی واسش افتاد پس الکی خودتو و ذهنتو درگیر نفرین کردن اون آدم نکن ارزش نداره اون آدم🥰❤️
باورمنمیشه اینجا چقدر آرزوی مرگ شوهر واطرافیان نزدیک کردن...من هیچوقت نمیتونمبرای کسی آرزوی مرگکنم..چون شاید کسی که من ازش متنفرم برای یه نفر دیگه عزیز ومحترم باشه...حتی زمانی که از دست عذابش زجر میکشیدم...همیشه میگمخدادر اون دنیا جوابشو بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو سن قانونی رو رد کردی اون نمیتونه برات تصمیم بگیره.
از نظر قانونی میدونم ولی من تحمل جنگیدن باهاش ندارم از کودکی ازش میترسیدم منو تهدید به کشتن میکرد. اصلا پدر خوبی نبود. افراطی بود منو با سگ مقایسه میکرد. همیشه تحقیرم میکرد.
موقع خواستگاری بهم گفت پسرش اعتیاد نداره...باعث شد بعد ازدواج روزی هزااااار مرتبه بمیرم و زنده بشم.
حالا بعد این همه سال فک میکنی نفرین تو گرفته ؟
اون هر چقدر عمرش باشه زنده میمونه
اگه به نفرین بود شوهر سابقت طوریش میشد خیلی هم آدم دل سیاهی هستی الان نه ها کلی
نه هیچ وقت آرزوی مرگ کسی رو نکردم و نمیکنم
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید