دوستان چه جنسی انجام دادین؟ قیمت رو هم لطف کنید بگید
🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
من هفته پیش انجام دادم درد و خونریزی نداشت یه درد خیلی ملایم که با یه استامینوفن برطرف شد دیروزم بخ ...
چقد طول میکشه پروسش تا گذاشتن روکش ها؟ دکتر من گفت سه ماه منم دو شنبه شروع میکنم
🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
گفت دو ماه دیگه عکس بگیر و بیا اگه اوکی بود میذاریم اگه نه باید یه ماه دیگه بازم صبر کنی
اهان یعنی من دوشنبه میرم اون پیچ ها رو تو فکم جا گذاری میکنه بعدش میرم تا دو ماه دیگه اوکی باشه روکشارو میذاره؟
گفت دو ماه دیگه عکس بگیر و بیا اگه اوکی بود میذاریم اگه نه باید یه ماه دیگه بازم صبر کنی
واسه شما هر واحد چقد شد؟ جنسش چیه؟ به سلامتی عزیزم🌹