2777
2789
عنوان

ایمپلنت

133 بازدید | 16 پست

سلام وقتتون بخیر.میشه لطفانظراتتون رودرباره ایمپلنت بگین مادرم میخواستن انجام بدن ولی خیلی ازاطرافیان میگن بادردوخونریزی همراه هست آیاواقعاهمینطوره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته پیش انجام دادم درد و خونریزی نداشت یه درد خیلی ملایم که با یه استامینوفن برطرف شد

دیروزم بخیه هاشو کشید

البته به مهارت دکتر بستگی داره

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم

دوستان چه جنسی انجام دادین؟ قیمت رو هم لطف کنید بگید

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
من هفته پیش انجام دادم درد و خونریزی نداشت یه درد خیلی ملایم که با یه استامینوفن برطرف شد دیروزم بخ ...

چقد طول میکشه پروسش تا گذاشتن روکش ها؟ دکتر من گفت سه ماه منم دو شنبه شروع میکنم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
چقد طول میکشه پروسش تا گذاشتن روکش ها؟ دکتر من گفت سه ماه منم دو شنبه شروع میکنم

گفت دو ماه دیگه عکس بگیر و بیا اگه اوکی بود میذاریم اگه نه باید یه ماه دیگه بازم صبر کنی

گفت دو ماه دیگه عکس بگیر و بیا اگه اوکی بود میذاریم اگه نه باید یه ماه دیگه بازم صبر کنی

اهان یعنی من دوشنبه میرم اون پیچ ها رو تو فکم جا گذاری میکنه بعدش میرم تا دو ماه دیگه اوکی باشه روکشارو میذاره؟

واسه شما هر واحد چقد شد؟ جنسش چیه؟ به سلامتی عزیزم🌹

اهان یعنی من دوشنبه میرم اون پیچ ها رو تو فکم جا گذاری میکنه بعدش میرم تا دو ماه دیگه اوکی باشه روکش ...

آره هفته بعد از کاشت میری بخیه ها رو می کشه از تاریخ کشیدن بخیه هادو ماه بگذره

واسه شما هر واحد چقد شد؟ جنسش چیه؟ به سلامتی عزیزم🌹

سلامت باشین

واحدی ده شد اولش گفته بود دوازده ولی چون پودر استخوان لازم نداشتم شد ده

جنس کره ای

من هفته پیش انجام دادم درد و خونریزی نداشت یه درد خیلی ملایم که با یه استامینوفن برطرف شد دیروزم بخ ...

کجاانجام دادین ؟دکترتون کی بود؟هزینه اش چقدرشد؟!