2777
2789

می تونین یه راه حل و روش و کار و .... بهمون یاد بدید که حرف دیگران برامون مهم نباشه . اینکه دیگران در موردمون چجوری فکر می کنن ته دلشون دوستمون دارن یا ندارن و چی پشت سرمون می گن و چه رفتاری باهامون دارن اینا برامون مهم نباشه

یه چوب جادو یادمون بدید که به قول دوستمون درمان نشخار فکری و دغدغه بدرفتاری ها باشه

چجوری از ته دلمون و عمیقا و واقعا خیالمون راحت باشه و اهمیت به این چیزا ندیم . واقعی و از ته دل.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می تونین یه راه حل و روش و کار و .... بهمون یاد بدید که حرف دیگران برامون مهم نباشه . اینکه دیگران د ...

چوب جادو‌نداریم! یه قرص بخور اینطور و اونطور بشه هم نداریم!

باید روی به دست آوردن عزت نفس و اعتماد به نفس حقیقیت کار کنی! 

و ریشه یابی کنی که چراا این مساله برات اهمیت داره!؟

چرا نیست، حتما هست! سوالم از جهت این بود که اگر کسی خودش نخواد که حالش بهتر بسه تلاش دیگران بی فاید ...

چرا خودشم میخواد ولی نمیدونه باید چه کار کنه تاحالا پیش کلی روان پزشک و روانشناسم رفته همشون تا فهمیدن وسواسه  فقط قرص بهش دادن که هیچ فایده ای نداشته

چوب جادو‌نداریم! یه قرص بخور اینطور و اونطور بشه هم نداریم! باید روی به دست آوردن عزت نفس و اعتم ...

خوب حالا اگه یه روش و اقدامی برای هر اونچه که تشخیص دادید بدید ممنون می شم . مثلا راه عملی بالا بردن عزت نفس و ریشه یابی...

یعنی هیچ راهی واسه خوب شدنش نیست؟ 

شما باید اینستا تحقیق کنین یه دکتر خیلی خیلی مجرب مغز و اعصاب فوق العاده باسواد اونم تهران فقط پیدا کنین مشکلشون بااینا حل نمیشه تهران بهترین دکتر

می تونین یه راه حل و روش و کار و .... بهمون یاد بدید که حرف دیگران برامون مهم نباشه . اینکه دیگران د ...

سن که کم کم بالا میره به این موضوع خود بخود میرسی که تو دنیا فقط خودت باید به فکر باشی کسی آنقدر که ما بزرگ میکنیم به فکر ما نیستن متاسفانه تقصیر ما نیس که شرایط و فرهنگمون این دغدغه رو برامون بوجود آورده بعنی هیشکی تفریح خاصی نداره چشم و هم چشمی زندگی فقط

خوب حالا اگه یه روش و اقدامی برای هر اونچه که تشخیص دادید بدید ممنون می شم . مثلا راه عملی بالا بردن ...

خیلی مفصله اما چند تا از مهم ترینهاش :

نظام های ارزشی خودت رو زندگی کنی، یعنی باید نبایدها و قوانین و مدل زندگی که دوست داری رو بنویسی و با اونچه داری اجرا میکنی مقایسه کنی و اونهایش که طبق نظام ارزشی خودت نیست رو خط بزنی( مثال ممکنه بگن رنگ موی بلوند ، یه معنیی میده، من رنگ موی بلوند رو دوست دارم، فلانجور آدم هم نیستم!

یکی دیگه از مهم هاش- بازم خلاصه:

من نمی توانم های خودت رو لیست کن، من نمی توانم های پدر و مادرت رو هم لیست کن، تو مرحله اول متوجه میشی که خیلی از من نمی توانم های والدین منتقل شده به شما! ( بسیار جالبه)

حالا جلوی هر کدوم از من نمی توانم ها بنویس جرا نمی توانم، و سعی کن برای دونه دونه اش راهکار عملی پیدا کنی و اجراش کنی، همین دونه دونه تیک خوردن ها خیلی توی احیای اعتماد به نفس موثره، 

و ….

میشه جواب منم بدین شوهرم یه اخلاقایی داره بیشتربه آدمای پارانویید میخوره من مشاوره رفتم ک یکی از آشناهای مادرشوهرم بودبمن گفتن ن پارانویید نیس حالامیخاستم نظرشماروبدونم مثلامیگع جلوداداشت بابات کلاکسایی ک محرم من هستن باحجاب باش یایباربیرون بودیم یه پیرمردبه شوخی چیزی گف این بمن گف توحتمانگاع کردی منظورداشتی ک اونم فهمیده اینجورگفته من بایکی اگه حرف بزنم بخندم میگه تومنظورداری چندبارتعقیبم کرده کلانرمال نیس یباربمن میگه بیاکنارم وایساکسی نفهمه ک ماقهریم بیادبهت پیشنهاد دوستی بده یباربازخودش چنان بدرفتارمیکنع من میگم چراجلومردم اینجورمیکنی میگه چراواست مهمن اوناچکارع توان ک اینجورمیگی خیلی کارای دیگه حرفایی دیگه این چندنمونش بود