2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی آخه چرا اتفاقا با مامانم خداروشکر خیلی جوره شوخی میکنن خداکنه اونجوری نشه آخه مگه چیکارش کردم ک ...

دیگه هرجور خودت صلاح میدونی 

بااونا بد نمیشه ولی نمیذاره تنها بری خونشون مطمن باش بعدا هزار برابر بدتر میشه 

ببین مردایی که توی نامزدی ودوستی عالی و خوش اخلاقن بعد از ازدواج رنگ عوض میکنن وای به حال کسی که از اولش اینجوری بددل و شکاکه

یعنی چی باید قسم بخوری همش براش 

بعدا میفهمی انقدر استرس بهت وارد میکنه افسرده میشی و عصبی و بیماری روانی میگیری 

بازم خوددانی

اعتماد به نفس ندارم چیکار کنم  میترسم برم سرکار  از مسئولیت پذیری بدم میاد  از ارت ...

خیلی خوبه که به این موارد آگاهی , یه کاغذ و قلم بردار و دلایلش رو از خودت سوال کن , اگر دوست داشتی باهام به اشتراک بذار ببینیم راه حلش چیه

سلام به همه 

دوستان یه سری تمرین عمومی میخوام بهتون بدم , که مطمینم اگر مو به مو اجراش کنین خودتون خیلی زود متوجه تغییرات عالی توی خودتون و اطرافیانتون میشین !

اگر موافقین این پست رو لایک کنین ببینم چند نفر همراهن تا شروع کنیم

دیگه هرجور خودت صلاح میدونی  بااونا بد نمیشه ولی نمیذاره تنها بری خونشون مطمن باش بعدا هزار بر ...

اتفاقا مامانش ب مامانم گفته اصلا نامرد من نسبت ب اونا اینجوری نیست 

آخه بگن بیماره فک میکنم اشتباهه نمیدونم بخدا حال فردا با دوستم اجازه داد برم بیرون سه ساله نرفتیم دوستم  بیرون گفت برو یکساعته بیا حجابتم رعایت کن و زود بیا و اینا 

بهش گفتم چرا ب من انقد گیر میدی ولی ب مامانت و خواهرت نمیدی گفت تو زنمی ماله منی

در مورد گوشی هم بهش گفتم چرا نمیزاری ببرم گوشی لمسی بیرون گفت گوشی دزدی زیاده برای همین آخه یبار گوشی خودشو دزدیدن ولی فقط ب من میگه اینم میتونه چ دلیل باشه یعنی ب اینم شک داره؟

اتفاقا مامانش ب مامانم گفته اصلا نامرد من نسبت ب اونا اینجوری نیست  آخه بگن بیماره فک میکنم اش ...

این اقا کلا بدبین نسبت به همه چی 

این یه جور بیماریه 

مرد بدبین دوروز دیگه میگه همه دوستات خرابن توی زندگی تاحرف بزنی چون بدبینه میگه خانوادت یادت دادن کسی زیر پات نشسته و .........

یعنی هرکی گوشی ببره بیرون میدزدن؟ 

مگه قراره همش توخیابون دستت باشه

خدایی نکرده اتفاقی برات بیفته یا کاری داشته باشی چجوری به کسی اطلاع میدی؟

این اقا کلا بدبین نسبت به همه چی  این یه جور بیماریه  مرد بدبین دوروز دیگه میگه همه دوست ...

اره بخدا میگه گوشی ساده ببر عیبی نداره ولی نمیدونم چرا میگم لمسی میگه ن نمیخاد و اینا دو باری ک بردم باهام بد رفتار کرد عصبی شد 

یبار دیگه ام بردم گفت با ی لحن تعجب مگه گوشی بردی گفتم ن گوشیم ساده بعد گفت قسم بخور نمیدونم 

حالا دوستام میگن شاید بخاطر سنشه ۲۱ سالشه بزرگ بشه بهتر بشه آخه اصلا اینطور نبود همچین چیزی ممکن؟