2777
2789

یکی از دخترها اون یکی می زنه زمین و چند بار سرش محکم می زنه رو سیمان ها طوری که صداش کامل تو فیلم میاد .  بقیه دخترها که حالا طرفدار این طرفی یا اون طرفی هستن هم فقط نگاه می کنند 

یکی از دخترها میاد جداشون کنه دوست اون که کتک می زنه نمی زاره و می کشدش عقب تا دخالت نکنه! 

داشتم فکر می کردم اونهایی که یعنی دوست دختری هستن که داره کتک می زنه چقدر احمق و نفهم هستن 

احتمال نمی دن این ضرباتی که داره به سر اون دختر می زنه ممکنه باعث ضربه مغزی بشه؟  ممکنه یه لحظه کنترل نشدن خشم باعث نابودی دو تا زندگی بشه؟  من اگه دوست صمیمی همونی بودم که داشت کتک می زد اون لحظه فقط می رفتم و محکم می گرفتم و می کشیدمش عقب و می گفتم خودت کنترل کن حتی فحشم هم می داد برام مهم نبود فقط می کشیدم عقب و می گفتم ارزشش نداره بیا بریم! 

دوست اگه عاقل باشه یه جاهایی باید دستات با همه توان بگیره و تو رو عقب بکشه تا بعدها درگیر دادگاه و شکایت و ... نشی ! نه اینکه بقیه رو نگه داره تا تو با خالی کردن اون خشم لحظه ای خودت به فنا بدی! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بشخصه دوستی ندارم

داشتمم خودمو تو دعوا دخالت نمیدادم

از بچگی از دعوا میترسم

نگاهم نمیکنم

فقط دور میشم

انقدر دور که صدا هم نشنوم

دوتا احمق میفتن به جون هم

همیشه یه بیگناه مظلوم چوب شو میخوره

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

بابا این اسکلا فاز لاتی برمیدارن فکر میکنن خیلی خفنن ولی زننده ترین حرکت ممکنه و نمیدونم چطور انقدر بی درکو احمقن که به قول شما به این چیزا فکر نمیکنن که شاید طرف ضربه مغزی شد فکر میکنم زندگی شوخیه

گویابخاطریه پسرداشتن همومیزدن ولی اون بدبختوچقدوحشتناک زدوچقدکتک خورداونیم که نذاشت بقیه دخالت کنه من اول ازتیپش فکرکردم پسره ولی دختربودآخرشم اون پسره اومدیکی ازدختراروکشونداون ور

چقدبی رحم بودن دیشب دیدم تایه ساعت توشک بودم حالم بدشد

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺