سلام عزیزای دلم خوبین روزتون مبارک خانم گلی ها انشالله به مبارکی این روز سال بعدی اونایی که دوست دارن مادر بشن هم مادر بشن
خانما من دوره هام سی روزه شده از وقتی اقدام کردم قبلاً بیست و هشت روزه بود ولی سه ماهه سی روزه شده کمی تنبلی تخمدان دارم این ماه عسل و دارچین خوردم با دمنوش پنج انگشت که همون ویتاگنوسه ولی تا چهاردهم پریودی بیشتر نخوردم ولی یازدهم ترشحات تخمک گذاری داشتم وطبق گفته دکترم روزهای زوج اقدام کردم ...الان سینه هام مثل ماه قبلی ورم کرده خیلی ولی دردش خیلی خفیفه فشار بدم درد میکنه ولی تخمدان چپ وقسمت رحمم مثل درد پریودی درد میکنه وحس میکنم داخل تخمدان چپم چیزی گیر کرده البته دست میزنم چیزی نیست ولی حس میکنم خیلیم بدخواب شدم شبا نمیتونم راحت تا صبح بخوابم چندبار بیدار میشم عضلات پامم توخواب میگیره گاهی البته قبلاام سابقه گرفتگی عضلات داشتم شما بیاید یذره از علائمتون بگید یکم امیدوار بشیم شاید چون من میدونم مثل ماه قبلی پریود میشم چون سینه ها دقیقا مثل ماه قبل شدن
من هفت ماه اقدام بودم . همراه کلی علائم بارداری داشتم و امیدوار میشدم ، حتی چندروز عقب مینداختم ولی پریود میشدم ، ماه آخر همه علایم پریود رو داشتم و کلا منتظر پریود بودم که باردار شدم
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
به خدا که سپردم عزیزم ولی چون اوایل اقدامه انگار هنوز برام عادی نشده هی منتظر میشم بعد پریود میشم یه ...
خب واقعا آدم هیجان داره من همین سایت تاپیکای بارداری رو همش میخونم ولی بسپار بخدا این ماه نشه ماه بعد انشالله خدا بزرگه،چند ماهه تو اقدامی بچه دیگه نداری