خانمها کسی بوده از خودتان یا بستگان که هم بهمن موتور را ثبت نام کرده باشه هم ایران خودرو را.و یکی برنده شده باشه و اون یکی براش حذف شده باشه؟؟؟ آخه من بهمن موتور ثبت نام کردم و هنوز نوشته در حال بررسی و نتایج هم که اعلام نمیشه؛ حداقل ایران خودرو را ثبت نام کنیم اگه اینو برنده نشدیم؛ یکی میگه میشه ایران خودرو را هم ثبت نام کرد یکی میگه نمیشه دوجا ثبت نام کنی....باید چکار کرد؟ حالا میشه یا نه؟؟
نه نمیشه.منم ایرانخودرو ثبت نام کردم ولی تمدید شده ثبت نامش حالا سایپا هم ثبت نامش همزمان شروع شده ولی نمیشه ثبت نام کنم.تو مقرراتش خونده بودم همزمان نمیشه
کاربر سال ۹۷ هستم نمیدونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!