2777
2789
عنوان

پدر مادر چقد میتونن تو زندگی بچشون تاثیر داشته باشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 35 پست
نزدیک ۱۴۰ گرم طلا و یه ماشین دارم ولی بدردم نمیخورن بخدا ماشینم همینجوری افتاده پارکینگ اصلا دوششون ...

خب همینا رو بفروش ی سویت نقلی بگیر جدا شو خودتو خلاص کن بخدا اسایش داری دیکه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 
مدرک چه چیزایی داری الان؟

دانشگاه حسابداری نصفه ول کردم،کوتاهی ،رنگ و مش،ناخن،تتو،میکاپ ،شینیون ،ولی متنفرم از ارایشگری ،مادر دوستم آموزشگاه داره اینقد کش مکش و بحث داشتیم زور میکرد باید بری پیش مامانم منم زیر بار نرفتم

آشپزی هم فرنگی و سنتی، فینگرفود ،میوه آرایی و سفره ارایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دانشگاه حسابداری نصفه ول کردم،کوتاهی ،رنگ و مش،ناخن،تتو،میکاپ ،شینیون ،ولی متنفرم از ارایشگری ،مادر ...

الان کار فینگر فود خیلی خوب گرفته به غیر از اون گفتی از ارایشگری خوشت نمیاد ولی بعضی سالنا هستن اجاره میدن می تونی بری یه سالن برای ناخون میز صندلی اجاره کنی

تتو هم خیلی خوب میگرده لازمم نیست پیش مامان دوستت بری مگه اجباره

کسی که هستیم حاصل تعامل ژنتیک و محیط هست. بله قطعا محیطی که کودکی و نوجوانی ات رو در اون گذروندی در ...

همش میگه تو برده ی ….همین دوستم یعنی،مامانم خودش دوست پ داشت ۱۰ سال ۳،۴ ماهه ولش کرد پسره همش گیر میده حسودی میکنه ، این دوستم فقط مشکلش اینه میگه هرجا میخوای بری خودم میبرم میارم ،اهل گردش و تفریح نیست 

خب همینا رو بفروش ی سویت نقلی بگیر جدا شو خودتو خلاص کن بخدا اسایش داری دیکه

همش میگه تو ابروی مارو بردی همه میگن دخترت عقد کردس،منم میگم اگه من ابروتونو‌برو لااقل با یه نفر بودم تو چی هم شوهر داری هم دوست پسر هم آدمای دیگه برای شغلت …. بعد جلو همه خودتو خوب نشون میدی همه میدونن چیکاره ای ،مردم مگه خرن ندونن 

همش میگه تو ابروی مارو بردی همه میگن دخترت عقد کردس،منم میگم اگه من ابروتونو‌برو لااقل با یه نف ...

بهش اهمیت نده فقط جدا شو وقتی نباشی پیشش دیگه هیچ جوره نمیتونه رو مخت بره

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 
مرسی عزیزم همینکارو باید کنم❤️

موفق باشی گلم

با این همه مدرک که بدست اوردی میتونی کسب درامد کنی 

خودتو با کسی مقایسه نکن تو خیلی هم خوبی

عزیزم بنظرم خیلی هم زرنگ و موفقی که این همه مدرک گرفتی

ایشالله موفق و خوشبخت بشی

چندسالت هست؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

با این همه مدرک که بدست اوردی میتونی کسب درامد کنی  خودتو با کسی مقایسه نکن تو خیلی هم خوبی ع ...

هفته ی دیگه ۲۴ ساله میشم ،تا دیپلم گرفتم وارد دانشگاه شدم همزمان کلاس ارایشگری رفتم و آشپزی خیلی فعال بودم ولی یهو جا زدم ،با این پسر آشنا شدمو خودمو گرفتارش کردم همه جوره حواسش بهم هست خیلی دوسم داره ۴بار خواستگاری اومد بابام نداد،خونه و ۳ تا ماشین و یه زمین داره همشم خودش خرید ،بابا هم نداره ،ولی یکی از دلایلی که بابام میگه نه ازدواج نکن اینا لر هستن و زورگو‌، دوستم هم خوبی داره هم بدی ،بدیاش اینه نمیاد بریم گردش و تفریح جاهایی که من دوستدارم،خرج کن هست پلی دل نمیده به خواسته های من ،من همش خونه ام ،حتی ماشین دارم که اصلا سوارش نمیشم همینجوری افتاده پارکینگ ،هیچ دوستیم ندارم میگه من هم مادرتم هم پدرام هم عشقتم هم دوستمم ،ولی چه فایده اخه من دلم تفریح و گردش می‌خواد ، ببین از نظر مادی اصلا کم نمیزاره ،عشقی عاطفی همه چی اوکیه ،میگه تو خوشبختی منو داری خوشبحالت همه جوره پشتتم غمت چیه خوشبختت میکنم ،بزار ویلا میخرم اونجا هرچقد خواستی تفریح کن

با این همه مدرک که بدست اوردی میتونی کسب درامد کنی  خودتو با کسی مقایسه نکن تو خیلی هم خوبی ع ...

مادره دوستم آموزشگاه داره ، خیلی کش مکش داشتیم هم مامانش هم خودش زورم میکردم که من برم آموزشگاه ارایشگریشون رونق بدم مامانش۶۰ سالشه آموزشگاه بزرگ داره ولی مشتری های خودشو داره اصلاح ابرو گاهی رنگ ، خیلی ‌پافشاری کردن برن نرفتم،گفتم از الان برم اونجا کار کنم مامانه پس فردا منت میزاره یا خیلی مسائل دیگه

هفته ی دیگه ۲۴ ساله میشم ،تا دیپلم گرفتم وارد دانشگاه شدم همزمان کلاس ارایشگری رفتم و آشپزی خیلی فعا ...

عزیزم دیگه ایشون شخصیتش اینجوره و هر کسی اخلاق خاص خودشو داره ولی این دوستت ویژگی های مثبتش خیلی بیشتر از منفی هاش هستن ، از دستش نده، بابات الکی داره بهونه میاره وگرنه این دوستت خیلی ماشالله موقعیتش خوبه،،، و توی هر قومی خوب و بد و متوسط هست همه ادما یه شکل نیستن اینو لطفا به پدرت بگو گلم

عزیزم ایشون حتما بخاطر ناامنی دوست نداره شمارو گردش ببره حتما دلایلی پشتش هست ، ویلا رو میگه چون ویلا رو جای امنی میدونه ، شما براش مهمی دوست داره جایی ببرت که اونجا برات امنیت داشته باشه و البته حق داره چون خودت هم میدونی امنیتی فعلا نیست

ویلا هم خیلی خوبه 

ایشون چندسالع هستن؟

تولدت پیشاپیش مبارک انشالله خوشبخت بشی و ازدواج کنی بری خونه رویاهات و زندگی رویایی و عاشقانه ای داشته باشی

مادره دوستم آموزشگاه داره ، خیلی کش مکش داشتیم هم مامانش هم خودش زورم میکردم که من برم آموزشگاه ارای ...

نه بهتر که نرفتی ، اگر روش ارایشگریش هم قدیمیه پس مشتری زیاد نداره

ارایشگاهی کار کن که روششون امروزی باشه

عزیزم دیگه ایشون شخصیتش اینجوره و هر کسی اخلاق خاص خودشو داره ولی این دوستت ویژگی های مثبتش خیلی بیش ...

ایشون ۲۸ ساله هستن، تهران هستیم ،از بچگی کار کرده ،بدون پدر بزرگ شده ،تو کار خرید فروش سیم کارت بود قبلا اما الان ماشین خرید فروش میکنه ، ولی می‌خواد مغازه بزنه  ، حق بگم خودش اینجوری نیست که خوشی کنه همش بفکر کار و پوله ،قیافشم خوبه به روزه  ، چشم پاکه اهل خیانت نیست خیلی میترسه منو از دست بده، ولی مامانم میگه دیگه جی می‌خواد از خدا نکنه با وجود تو حتما می‌خواد خیانتم کنه ، تعریف از خودم نباشه قیافم و هیکلم خوبه ، ولی چه فایده خیلی غم دارم میگه طلا و ماشینت رو برو یه خونه یا زمین بخر جهزیه نیار خودم همه چی میخرم برات ولی ما ۱۴ سکه مهریه میندازیم از همون اول که ازدواجی شد به من گفت ما۱۴تا میندازیم،میگه خودت میدونی که یهو میبینی یکم بعد ازدواجمون خودم برات ماشین میخرم طلا،چیزی کم نمیزارم ،خیلی فشار رومه روحی روانی