2777
2789

میشه یک صلوات مهمونم کنید به نیت اینکه انشالله تو این شب مبارک.خدا از هر شر و بدی خود و عزیزان و روابطمون و مهماتمون ‌‌و جان و مالمون و نعمات خوب و داشته هامونو حفظ کنه از هر گونه شر و بدی و آسیب و ضرری...

خداوند به خودم و مادرم و پدرم و همسرم عمر با عزت و طولانی بده و سلامتی.چنان خداوند به عمرمون اضافه کنه که بسیاااار طولانی باشه عمرمون و باعزت و برکت و خوشی و سلامتی باشه،یک زندگی خوش💓

حاجات و آرزوهام هم بر آورده بشه انشالله و خدا کمکم کنه در هرچه منفعتم باشه.

الهی هرکس صلوات میفرسته به نیتم خدا براش به حق این شب مبارک همه این دعاها رو بر آورده کنه.خدایا...

خدایا خطاها و اشتباهات و گناهانمونو ببخش،ببخش ناشکریها و همه سیئاتمونو و نجاتمون بده از هر شر و بدی از خودمون و دیگران و غیر ،خدایا وجود و زندگیمونو سراسر خیر و انرژی مثبت

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

خدایا شکرت،خداروشکر کنید بابت داشته هاتون 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو این تاپیک نوشته خیلی کامله به دردتون میخورهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1000498/نکاتی-برای-آماده-شدن-برای-زایمان-طبیعی?page=1

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼