2777
2789
عنوان

دنیای شگفت انگیز مردان 🤔

6708 بازدید | 15 پست

سال‌هاست در محیط‌هایی کار می‌کنم که اغلب همکارانم، مرد هستند. و این چیزایی که میگم حاصل روزانه ۷، ۸ ساعت مجاورت با دنیای مردان هست. 

_ برای اغلب آقایون، چیزی که خیلی خیلی مهمه و در اولویت شون هست، کاره. بارها و بارها دیدم سرکار وقتی همسر یا بچه‌هاشون باهاشون تماس می گیرن تا درباره‌ی موضوعی حرف بزنن، بعد از قطع تماس، کلی غر میزنن که حالا چه وقت این حرفاست! برای پیشرفت توی کار و بدست آوردن مقام و قدرت خیلی تلاش می‌کنند و وقتی بهش برسن، انگار دنیارو بهشون دادن.(برخلاف اغلب خانم های همکار که توی اداره هم فکر شوهر و بچه، دست از سرشون برنمیداره) به خصوص وقتی مردی، قدرت طلبی بیشتری داشته باشه، کار و همسرش با هم هوو میشن! 

_  اغلب شون اعتماد به نفس فوق العاده بالایی دارن (در زمینه پذیرش خود) اغلب همکاران مجرد وقتی دنبال همسر می‌گردن، کلی لیست از جمالات و کمالات همسر آینده ردیف می‌کنن در حالیکه خودشون از نظر ظاهری و موقعیت اجتماعی خیلی معمولی و متوسط هستند. 

_ معمولا توی محیط کار کینه ای نیستند. یعنی یکدفعه می بینی دو تا آقا کلی حرف، بار همدیگه می کنن و تصور می کنی اینا تا قیامت، دیگه با هم حرف نخواهند زد اما دقیقا نیم ساعت بعد در حال خنده و گفت و گو می بینی‌شون! (البته فکر می کنم علتش همون تمایل به حفظ قدرت باشه که نمی‌خوان همکاران بر علیه شون فعالیت کنن) 

_ برخلاف چیزی که گفته میشه آقایون کلی نگر هستند و وارد جزئیات نمیشن، موقع کار حواسشون به جزئیات هست.

_ از نظر سبک تغذیه، اغلب مشکل دارن. مثلا ساعت ۱۱ صبح تازه یادشون میفته صبحانه نخوردن! (به ویژه توی روزایی که ترافیک کاری هست) 

شما از این دنیای شگفت انگیز چی می دونید؟ 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقت بود تو نی نی سایت تاپیک مجمع و جالب و قشنگ ندیده بودم همش یا میزنن بیاین عکسمو ببینین و ...که بازدید بگیرن حیف این تاپیک قشنگه که بازدید نگیره

نَبَخش😐بِزار یاد بِگیرَن اِشتِباه نَکُنَن😑
دخترا شیرن مث شمشیرن پسرا بادکنکن دست بزنی میترکن من فقط اینقد بلدم🐊

😂

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
نمیتونی به همه تجربه هاتو نسبت بدی چقدر سبک زندگی خوبی دارن انگار توی لس انجلس کار میکنی😕

نه منم منظورم همه نیست ولی اغلب اونایی که باهاشون کار می کنم اینطورین

تمام چیزایی که نوشتی درستن،مردا اخلاقا و خصوصیات خاصی دارن اما مهمترین چیز اینه که قشنگ بلدن به دختر غریبه محبت کنن حتی تو اوج خستگی چون تشنه ی اون شخصن و نگران اینن که یه روز ممکنه رابطه تموم شه و استفاده مون رو ببریم اما وقتی ازدواج میکنن یادشون میره به زن خودشون محبت کنن و خستگی و کار رو بهونه میکنن چون میدونن زنشون حالا حالاها هست و فعلا فرار نمیکنه،نمیدونن این کم محبتی که به غرورشون بر میخوره و میگن مگه دوست دخترمی ک بخوام مختو بزنم و امثال این افکارات پوچ باعث میشه زن احساس کنه که شوهرش دوسش نداره و کمبود محبت بگیره و ممکنه خیانت کنه اولش احساس کمبود محبته و خودشو سرگرم میکنه دوم سرگرمی و مسخره بازی ک ناشی از کمبود محبت از طرف شوهره باعث عادت میشه و زن از علاقه ش به شوهر کم شده و جذب مردی میشه ک مخشو میزنه،بعد علاقه بوجود میاد و به رابطه جنسی و خیانت ممکنه ختم بشه!این غرور و کم توجهی رو باید مردها خیلی بهش دقت کنن،میبینی مرد حواسش به زنش نیست و دنبال کار و پوله!زبونتون میچرخه با رفیقاتون حرف بزنین بگین بخندین!نمیچرخه ۴تا دوستت دارم و ۱گل برای زنتون بخرین یا یکم توجهتونو بیشتر کنین؟!وظیفه ی شما در قبال زنتون رو کدوم مرد غریبه باید انجام بده؟اینو نوشتم چون اتفاقیه که واسه همسایه مون افتاد و زنه خیانت کرد و اخرش از عذاب وجدان خودکشی کرد!یه تراژدیه وحشتناک بخاطر کم توجهی مرد به زن!شوهر عوضیش هر هفته ۲روز فقط خونه بود بخاطر کارش!زن تک و تنها !وقتی هم میومد مثل جنازه میفتاد و میخوابید نه رابطه ی درست و حسابی نه محبتی!صبح زود روز بعدم میرفت بیرون و رفیق و...!زنشم دوست داشت ۷سال دوست بودن با بدبختی ب هم رسیدن همین ک ازدواج کردن اخلاق مرد عوض شد!تا جایی من میدیدم این زن ۲سال تموم تو خونه تکون نمیخورد هیچجا نمیرفت و عاشقانه شوهرشو دوست داشت اما این آخریا میگفت نمیکشم دیگه!طاقت ندارم!همش بدرفتاری و بد اخلاقی!میگفت با همه خوبه با من فقط سرده!بهونه شم اینه که باید کار کنم پول در بیارم!وقتی به زنت محبت نکنی یکی دیگه میاد محبت میکنه!!!

تمام چیزایی که نوشتی درستن،مردا اخلاقا و خصوصیات خاصی دارن اما مهمترین چیز اینه که قشنگ بلدن به دختر ...

ممنونم بابت نظرت. بله منم موافقم که آقایون مهارت‌های همسرداری رو کمتر بلدن و وقتی ازدواج می کنن دیگه به چیزی که میخوان رسیدن و برای حفظش تلاش نمی کنن. این‌هایی که نوشتی غم انگیزه ولی واقعیته و منم خیلی دیدم که آقایون برای کارشون خیلی بیشتر از زن و بچه، وقت میذارن. 

تمام چیزایی که نوشتی درستن،مردا اخلاقا و خصوصیات خاصی دارن اما مهمترین چیز اینه که قشنگ بلدن به دختر ...

آفرین دقیقا همینه.البته من همیشه میگم ازدواج تو ایران اسارت زنه ولی خب معمولا اولش چون دخترا گرم و احساسی ان از همه چیز کوتاه می یان و مردا چون انتخاب گرن و قدرت و پول و قانون با اوناست حالت سلطه طلبی دارن.مردا فقط عطش به دست آوردن دارن و وقتی خرشون از پل گذشت دیگه انگار خیالشون راحت میشه از همه چیز. البته این اتفاق ممکنه همه جای دنیا باشه دیر یا زود ولی چیزی که هست اینجا قوانین ضدزن دست زن ها رو برای جدایی بسته.و حتی برای خیانت غیرجنسی مردان که الان درصد زیادی درگیرشن و کیفیت زندگی ها رو پایین آورده تعریفی نشده و مجازاتی در نظر گرفته نشده.. به مرور وقتی یه زن تلاش های یه طرفشو کنه و ببینه شوهرش تغییری نمیکنه و از طرفی حمایتی برای جدایی نداره و مجبوره به دلایل مختلف تو اون زندگی باشه تلافی خیانت با خیانت رو انتخاب میکنه که همونطور که شما مثال زدی مثل خوردن غذاییه که ازش بدت می یاد ولی مجبوری بخوری تا سیر بمونی... اون لذتی که مرد از خیانت کردن میبره زن نمیبره و واقعا براش بیشتر وقت تلف کردنه تا لذت مداوم و سرآخر همون چیزی که میشه که تعریفشو کردین. خیلی از زنان سرزمینمون متاسفانه با همچین شرایطی مجبورن سپری کنن... 

عزیرم واقعا عالی بود قلمتون و درست گفتین... 👌مردا اعتماد به نفسشون بالاست، زنا کم. و بالعکس مردا عزت نفسشون پایینه خیلیاشون و زنا زیاد..  این بالانس چون وجود نداره زندگیا به مشکل خورده

آفرین دقیقا همینه.البته من همیشه میگم ازدواج تو ایران اسارت زنه ولی خب معمولا اولش چون دخترا گرم و ا ...

بله متاسفانه،این فقط یک مثال بود هزاران هزار مشکل دیگه آقایون دارن که اصلا نمیخوان بپذیرن که اشتباهه به علت غرور یا حفظ قدرت که بگن ما هیچوقت اشتباه نمیکنیم