2777
2789

همه همه همه اونایی که فرزند میخان خدا بهشون سالم و صالحشو بده علی الخصوص شما خواهرای گلم

از ته قلببببببم یه هویی دلم این دعا رو خواست ❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

منم ازته قلبم دعا میکنم همه دختر پسرای سرزمینم زوج مناسب گیرشون بیاد ولزدواج موفقی کنند .رزق و روزی همه زندگی ها زیاد بشه .همه دلا شاد بشن .اختلافات خانوادگی به آشتی تبدیل بشه .دامن بی اولادان سبز بشه ‌‌‌‌‌همه مریضا شفا پیدا کنند .همه عزیزان عاقبت بخیر وسلامت ودل شاد باشند  

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی