2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بارم با خانواده عمم خونه بابابزرگ بودیم بابابزرگم یه دونه گو...ز داد یهو برگشت به پسر عمم گفت محمد حسین خجالت بکش😐

ممدا همه  بیچارن

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️

شب یلدا بود اومدیم برای هرکی ف.ا.ل حافظ گرفتیم ف.ا.ل خیانت برای هرکی مجرد بود عشق و عاشقی در میومد  هیچی دیگه همه بهم چسبیده بودن دعوا ..  .خندش فقط نگاه سنگین و پدرا بود

از همه من گریختم،گرچه میان مردمم...                                                                                                                                                    مولانا
خنده دار ترین ک نیس ولی همکلاسیم وسط دعوای جدی با یکی سوتی داد گفت چشمه میبرمت لب تشنه 😆

😂😂😂😂😂😂

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یبار با دوستم داشتیم از مدرسه برمیگشتیم اون موقع خیلیی از دومادشون و داداشش تعریف میکرد و منم جو گرفتمم انقدر از داییم تعریف کردم ک خودش میگفت تروحدا ببار نشونم بدش بعد تو راه مدرسه یه مرد دقبقااا عین داییم لباسش ماشینش مدل موهاش گفتم عهه داییم اومده دنبالم رفتم زدم پشت سرش گفتم داایی صدامم نازک کردم افتضااح دیدم یکی دیگس😑😐خبلییی صایع شدم نمیدونستم چجوری برگردم از بس تو فکرش بودم اه😑😂😂😂

رفته بودیم مهمونی خواستم زرنگ بازی در بیارم رفتم نفر اول کفشامو در بیارم حالا میبینم بنداش به هم گره ...

تازه دامادم بود اب شدم رفتم تو زمین   

از همه من گریختم،گرچه میان مردمم...                                                                                                                                                    مولانا

تو خیابون به جای دست خواهرم دست یک مردرو گرفته بودم براش تعریفم میکردم این خوشگله این مغازه خوبه و اینا بعد چند دقیقه فهمیدم چه گندی زدم ...  

یه روز تو مدرسه فوق العاده داشتیم باید تا عصر میموندیم من و دوستام میخواستیم دور هم بشینیم ناهار بخوریم من یکم پاچه های شلوارمو کشیدم بالا که بشینم تا خم شدم این پاچه ها اومدن پایین من نشستم سیخ شلوارم گفت تتتررررررقققق     

یعنیاا نگفت جرررر گفت تتررررررقق دوستام پشماشون ریخ که صدای چیبود وقتی نگاه کردیم دیدم ازین طرف شلوارم تا اون طرفش کااااامل پاره شده   

حالا مگه میشد مارو از وسط حیاط جمع کنیم هرکدوممون یه طرف ولو بودیم خودمم اینقدررر خندیدم نمیتونستم پاسشم خودمو جمع و جور کنم کل زنگ ناهارمون فقط به خندیدن گذشت

یبار طبق عادت تو بچگی گم شده بودم میدونستم چی انتظارمو میکشه پیدام کنن بابام اومد کلانتری من گفتم بابام نیس هرکاری کرد ماموره منو تحویل ندار طفلی اومد داداشمو آورد شناسنامم آورد گفتم این داداشمه این بابام نیس ماموره با نگاهی اندرز دیوانه راهیم کرد خونمون😄😄

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙

رفتم خونه عمه شوهرم عید دیدنی شلوارم پاره بود اونجام قشنگ معلوم میداد عمه شوهرمم جلوم نشسته بود خواهرشوهرم میگه بیا این چادر من بنداز سرپات گفتم چرا گف آخه شلوارت پاره آقا رضا داره نگاه میکنه واییییییییی شدم خیس عرق میخواستم بمیرم اونا از ما دور نشسته بودن ولی دقیقا جلو من بود 🤣🤣🤣 داشت از منظره لذت میبرد

عروسی خواهرم توی باغ بود بعد من داشتم با اون لباس پرزرق و برقم راه میرفتم که یهو خواهر بزرگم با یه گل رز توی دستش اومد گفت بیا ازم عکس بگیر. یهو عمم با پسر رعنا و خوشتیپش با چند نفر دیگه اومدن و جعبه شیرینی رو دادن دست خواهرم .خواهرم گل رز رو گذاشت روی جعبه و داد دست من ک با همه دست بده من با صدای بلند گفتم مررررسی چرا زحمت کشیدین خودتون گلید. فکر کردم گل گذاشتن رو شیرینی .عمه و پسر عمه 🤔🤔😐😐😐😐خواهرم 😆😆😆😆من 😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂 

رفتم خونه عمه شوهرم عید دیدنی شلوارم پاره بود اونجام قشنگ معلوم میداد عمه شوهرمم جلوم نشسته بود خواه ...

بعد میگن چرا عمه هارو دوس ندارین😄😄

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙

زن داییم با داییم رفته خرید بعد از ماشین پیاده شده داییم یکم اون ور پارک کرده تا زنش کارش تموم شه بیاد بعد چن دیقه دیقا شبیه ماشین داییم یه ماشین دیگه اومده زن داییم فک کرده داییمه سوارش شده کمربند بسته گفته خب من خرید کردیم بریم یهو دیده یه مَرده غریبه بهش نگا میکنه و به زور خودشو کنترل میکنه از خنده منفجر نشه زن داییم هول کرده گفته ببخشید ببخشید بعدش پیاده شده 🤣🤣🤣

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐