2777
2789

یه بار مامانم میره میوه فروشیه دوستش ک پدرش هفته پیش فوت کرده بود .یه آقایی میاد میگه اخخخخ سلام تسلیت غم آخرتون باشه نمیدونستم پدرتون مریض بود. خب حالا الان حالش چطوره بهتره؟؟؟میوه فروش 😳😳😕😕😕😟😟😟مامانم 😂😂🤣🤣🤣😂😂😂. بعد دوست مامانم برمیگرده میگه بسسسسه خجاات بکش الان برمیگرده یه چیزی میگه هااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم خونه عمه شوهرم عید دیدنی شلوارم پاره بود اونجام قشنگ معلوم میداد عمه شوهرمم جلوم نشسته بود خواه ...

من اگه رفتم بیمارستان به علت پارگی بر اثر خنده.ی زیاد بوده😪😂

یکی از اقواممون کلاس اول بود خالم اومد براش نارنگی پوست بکنه راحت مدرسه بخوره پسرشم گریه گریه هرچی میگیم چی شده میگه نارنگیم پاره شده.بعد بهش گفتیم رفتی اونجا زنگ خورد خوراکی هاتو بخور اینم رفته بود زنگ اول همه خوراکیارو خورده بود دلدرد گرفته بود   

از همه من گریختم،گرچه میان مردمم...                                                                                                                                                    مولانا

امسال کلاس نهمم یک روز سر زنگ زبان اون دوستم که خیلی کرم میریزه گفت خط کش بده من هم برای اینکه اذیتش کنم کفتم نمیدم اونم کولم رو برداشت وسط کلاس گشت خط کش رو برداشت بعد دبیر چنتا کلمه داد گفت بنویسید داشتم مینوشتم یهو اومد دفترم رو برداشت منم دفتر فارسی برداشتم بنویسم داد زد گفت خانم این داره تو دفتر فارسی مینویسه دفتر زبان نیاورده دبیر گفت مهم اینه که داره مینویسه اونم کنف شد نشست رو زمین بعد که من نوشتم تموم شد قیافش رو مظلوم کرد گفت رو صندلی اذیت میشم اینجا هم تخته معلوم نیست برگت رو میدی از رو مال تو بنویسم منم دادم بهش دیدم قیافش شیطون شد برگه رو گزاشت تو کیفش و گفت این واسه من تو دوباره بنویس و شروع کردیم جیغ جیغ و کتک کاری خوبیش این بود که دبیر تو گوشی بود به ما کاری نداشت آخر سر هم یهو دوستم یه خط کش ژله ای پرت کرد سمتم که بخوره به بازوم اومدم جاخالی بدم محکم خورد پیشونیم و زخم شد اونم میخندید میگفت اشکال نداره نشون دوستیه🤣

منم کوچیک که بودم خیلی دعوا میکردم،پنج سالم بود با پسر عمم بازی میکرد، اونم همسن منه.اعصابمو خورد کر ...

اگه توهم حالت اازش بهم میخورده اوکیه

دختر. خورشیدم... با افتخار

خیلی سمه ولی خب بچه که بودم داشتم با بچه های فامیل نقاشی عن میکشیدیم با مداد قهواه ای و شابلون نمیدونم فازمون چی بود و دختر عمم شابلونو برداشت و به پسر عمومم گفت بیا قربانیت کنم مثلا تو گوسفند شابلونو برداشت شلوارشو کشید پایین و روی ک...رش کشید عین اره چیزی بعد مامانش اومد تو بعد دیداااا گفت دیگه از این کارا نکنید مادر پسر عمومم بود و من هنوز اون شابلونو دارم...

دختر. خورشیدم... با افتخار

پسر عموی دوستم یه ماشین فک کنم پارس داره نو خیلی ازش استفاده نمیکرد حیفش میومد

دوست دخترش یه بار بهش گفت ماشینتو میدی با دوستام برم شمال؟

پسر عموش هم که رو ماشینش حساسسسسسسس ولی دوست دخترش به زور راضیش کرد

هیچی دیگه این دختره با دوستاش تو راه شمال بودن رفیقش پشت نشسته بود همونی که پشت نشسته بود میخواست بگوزه 

رید همونجا وقتی برگشتن گفتن به پسر عموی دوستم دوست دخترش گفت نگا اینی هست که تو فروشگاه کار میکنه این رید تو ماشینت

دوست منم که ابرو بر🤣

وقتی فهمید این دختره ریده تو ماشین هر موقع میبینتش میگه چطوری ریدمانی اونم هر وقت رفیق منو میبینه سرخ میشه🤣به خدا از خنده دارم پاره میشم🤣🤣🤣🤣🤣

شب یلدا بود اومدیم برای هرکی ف.ا.ل حافظ گرفتیم ف.ا.ل خیانت برای هرکی مجرد بود عشق و عاشقی در میومد ...

اون عشق و عاشقی نیست . 

منظورش صرفا این نیست ، خواسته آمال آرزو یا اون هدفی که کسی که نیست کرده داره منظورشه 

مثلا میگه در دوری ز یار ناراحتی ، منظورش این می‌تونه باشه که از اینکه هنوز به خواسته است نرسیدی ناراحتی