الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رفته بودیم مهمونی خواستم زرنگ بازی در بیارم رفتم نفر اول کفشامو در بیارم حالا میبینم بنداش به هم گره خورده پشتمو نگاه میکنم همه پشت من واستادن منتظر منن داماد فامیلمون داشت از خنده میمرد. شاید تعریفش خنده دار نباشه ولی موقعیت قرار بگیری میفهمید
استادمون سر کلاس همون اول ویس گرفت خیلی سنگین و رنگین گفت خوب بسم الله الرحمان رحیم سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه بعد یهو پسرش سوتی داد اینم وسط ویس داد زد چقدر این اشغاله زنشم ورداشت گفت بزنششش
منم دقیقا واسه آشنایی اومده بودن بعد فک کردم خواهرشوهرم مادرشوهرمه شوهرمم پسرش
خدایا ازت میخوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانیو دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حالوروحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.