2777
2789

الان داستانمو میگم تورو خدا بگید یکشنبه دختره ی نحس رو دیدم چجوری رفتار کنم ؟ نمیگم بی تقصیر بودم ولی بیشترشو گول خوردم نمیتونم نه بگم لعنت به من حالا نمی‌دونم ازدواج کرده یانه عکس عروس داماد بود توی پروفش( همه اکانتامو بلاک کرده با اکانت مامانم نگاه کردم ) مامانش گفت عروسش میکنم دیگ نمیزارم بیاد دانشگاه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش اینه یه اکانت داد  گفت باهاش حرف بزن اون فک می‌کنه منم ( خودش هم وویس میداد تا مرده ...

حالا میخوای چیکار کنی خب بعدش چیشد

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
 اولش اینه یه اکانت داد  گفت باهاش حرف بزن اون فک می‌کنه منم ( خودش هم وویس میداد تا مرده ...

حالا عروسش کرده باشه بهتر شاید توبه کرد وادم شد گرچه میگم بیچاره شوهر از همه جا بی خبرش

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷

وقتی مامانش زنگ زد بهم رلم که چهار سال باهاش بوذمم کنارم بود اونم همه چیو فهمید فک کرد من مقصرم الان  کات کردیم تنها ترسم اینه دختره بیاد دانشگاه چون دوست پسر داره تو دانشگاه آبرومو ببره 

وقتی مامانش زنگ زد بهم رلم که چهار سال باهاش بوذمم کنارم بود اونم همه چیو فهمید فک کرد من مقصرم الان ...

عوض اینکه یکی بخوابونی تو گوشش با ابروت بازی کرده ازش میترسی واقعا ک

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
وقتی مامانش زنگ زد بهم رلم که چهار سال باهاش بوذمم کنارم بود اونم همه چیو فهمید فک کرد من مقصرم الان ...

غلط کرده اون این گوه رو میخورده اگر اومد خواست چیزی بگه بگو منم اسکرین شاتهاتو پخش میکنم تو دانشگاه 

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷