2777
2789
عنوان

پس چرا من هنوز گرد و قلنبه ام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 85 پست
من اخه اصفهان کار نمیکنم برا زایمان اومدم اصفهان کسی رو نمیشناسم میترسم نی نیم طوریش بشه برم بیمارستان چی بگم؟ اخه گفتم درد دارم گفتن انقباض نداری برو گفتم حرکتش کم شده ان اس تی کردن گفتن برو گفتم ابریزش دارم گفتن توهمه برو خلاصه هرچی خاستم کلک بزنم نشد تازه کلی هم داد و بیداد سرم کردن و گریه مو درآوردن چی برم بگم این دفعه؟

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دکتر دل گنده ای داری تو !!!!!!

نمی ترسه خدای نکرده برای بچت اتفاقی بیفته
40 هفته و 5 روز
خودت به توپ و تشری بهش بزن
زایمان طبیعی هم یه مهلت خاصی میدن اگه دنیا نیومد با آمپول فشار بچه را به دنیا میرن
خودت پیگیر کار خودت باش
متاسفانه بعضی دکترا زیاد مسءولیت و وجدان و اینا ندارن

انشالا به سلامتی زایمان کنی و نی نی ت بیاد بغلت

خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
هرروز گلاب میخورم تا الان هیچ فایده نکرده دهانه رحمم گفتن یه سانته ولی گفتن کف لگنت خیلی سفته و با امپول فشار اذیت میشی

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

برو الکی بگو دردم شروع شده ول میکنه و میگیره مجبورن بستری ات کنن یخورده هم اشوب کن بعد چن ساعت بگو دردم تموم شده خواستن مرخص ات کنن بگو با دکترت تماس بگیرن بگو من میخوام زایمان بشم
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
الینا مگه دکتر نداری ؟ همینجوری خودت تنها بدون نامه دکتر میری بیمارستان ؟؟؟؟!!!!!
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
عزیزم بدون درد بری واسه زایمان خیییلی اذیت میشی تا زایمان کنی.تا 41 وقت داری نینیم تا وقتی تکوناش خوبه نگرانش نباش. از من ماما گفتن بود
بگو دوسم داری لعنتی..... خدایا مواظب عزیزانم باش.
اگه یه ماما میگه نرو خب نرو ایشون بهتر میدونن
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹