2777
2789
عنوان

پس چرا من هنوز گرد و قلنبه ام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 85 پست
ممکنه بچه تو شکم مادرمدفوع کنه چون کاملا رسیده شده
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
لیلا 10 بار رفتم بیمارستان میفرستنم خونه میگن برو یه هفته دیگه بیا تازه هربار کلی عذابم دادن و 100 بار معاینه کردن بعدم میگن برو خونه امپولم میگن نمیزنیم برات میگن عضلات کف لگنت خیییییلی سفته امپول فایده نداره

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشون بگو اگه بچه یه طوری بشه من چیکار کنم جوابگو هستید؟!
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
منم نگران همین مدفوع کردنشم نگران سزارین شدن دکترمم میگه صبرررررررررررر قلقلی نت نداشتم وگرنه حتمن میومدم حوصلم پوکید اینجا

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

الینا برو پیاده روی اگه میتونی
من بودم پا میشدم میرفتم بیمارستان بگو زیر دلم درد داره بعدا هم که لستریت کردن بگو من نمیرم خونخ بهم آمپول بزنید زایمان کنم
این کادر بیمارستان و اینا بچه طوریش بشه بعدا عین خیالشون نیستا میگن اتفاقه
الینا خودت مگه پرستار نیستی؟ اشنا اینا ندلری بابا من تو میلاد رفتم بدون درد امپول زدن تا بچه دنیا اومد
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
عزیزم گلاب نصفه استکان بخور. من خودم کلاب خوردم واسه کارایه دانشگام میخاستم زودتر بیاد همون هفته که خوردم اومد.و البته نزدیکی .که هم هرموناتو واسه زایمان بالا میبره و هم مایع منی تو باز شدن دهانه رحم موثره
بگو دوسم داری لعنتی..... خدایا مواظب عزیزانم باش.