2777
2789
عنوان

پس چرا من هنوز گرد و قلنبه ام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 85 پست
عزییییزم خب اگه بدون درد بری ی مدت بهت وقت میدن حوصلت سر میره.بعدشم بهت امپول فشار میزنن که درداتو غیر قابل تحمل میکنه.اگه صبر کنی واست بهتره.هروزم برو مرکز بهداشت واست قلبشو بزارن
بگو دوسم داری لعنتی..... خدایا مواظب عزیزانم باش.
ناهید چی میشه که نی نی مدفوع میکنه؟ نمیشه جلوشو گرفت؟ یا اصلا متوجهش شد؟ من به شدت از سزارین میترسم اخه

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگرانم خییییییییییییلی حرکاتشم کمه خیلی تا پامو میزارم تو بیمارستان شروع میکنه تو دلم فوتبال بازی میکنه منو مسخره خودش کرده

عزیزم چن تا موصوع باعثش میشه.یکی بخاطر پوزیشنی نینی داره.مثلا نینی با باسن تو لگن فرار گرفته . باسنش تحته فشاره.یا گاهی بخاطره سنه بالای نینی.یا گاهیم بخاطره استرسی ک بش وارد میشه گاهیم دلیل واسش پیدا نمیشه.استرسم میشه همون جیغه موقه زایمان
بگو دوسم داری لعنتی..... خدایا مواظب عزیزانم باش.
ناهید جوابما بده هنوز ازت سوال دارم دیروز که معاینم کردن گفتن: 1 فینگر لترال پورافاسه ینی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدم به استادشون گفتن معاینش خیلی بد بود

الینا خوب چی کار کنیم اینا رو به نینی بگو
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
بهش بگو دیر دنیا بیایی بعدا بابلیی نیستش ها
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹