2777
2789

از نطر من بچه ۹۵ درصدش زحمت و اذیت و خستگی و نهایتا ۵ درصد لذت و خوشحالی واقعی( بچه یکساله منظورمه). خانما توروخدا شعار ندین. قبول دارم که بچه آدم همه زندگیشه و حتی زحمت و خستگیشم چون از وجود خودته قابل تحمله. ولی من واقعااااا خسته شدم ازین همه قر و نق بخدا قسم اصلا نمیتونم از جام پاشم وگرنه فقط گریه میکنه و میگه بغلم کن تا وقتی درازکشیدم خیلی بهتره ولی خدانکنه پاشم فقططططط گرررررریه شدید. بقرآن کم اوردم دسشویی نمیتونم برم اگر خیلی بهم فشار بیاد میرم که این انقدر گریه میکنه که کبود میشه. آشپزی و اینام که خودتون فکرشو بکنید فقط در حد ۵ دقیقه یچیزی بندازم تو زودپز یا پلوپز اونم با گریه بچم. خواهش میکنم اگر راهی دارید که من به

۹۸ زحمت ۲ درصد لذت 🤕

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا راست میگی من که دیگع کم کم آوردم 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

واسه مادرشدنم صلوات میفرستید🙏

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

کتاب مادر کافی رو بخون منم پسرم یکسالشه دارم میخونمش بنظرم کمک کننده است

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش

عزیزم سخته

سعی کن خوابید یکم کارهاتو رو به راه کنی....وقتی بیداره بیشتر کنارش باشی 

ولی در کل سخته

دختر کوچیکه من ۴ سالش تموم شده ولی همش چسبیدا به من

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

بچه من فقط وقتی مریضه یا میخواد دندون در بیاره بهونه گیر میشه. بقیه موقها ب من کاری نداره و بازی میکنه 

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊