2777
2789
عنوان

کودک یک ساله چقدرش لذته چقدرش زحمت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 76 پست

پسر من تا ۲سال صداش درنمیومد فقط میخورد

ولی کلا باهات موافقم ۹۹درصد زحمت

۱درصد لذت

🥱😭😭😭

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یاخدا چقد وابسته‌س😥 من تازه‌کارم دخترم یک ماهو نیمشه درکت میکنم. بغلی نیست ولی باید یسره جلو چشمش باشم وگرنه جیغو داد تازه عادت داشت روی پا باشه دارم ترکش میدم.دسشویی آشپزی همه با بدبختی انجام میشه میترسم داستان منم مث شما بشه😕🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

این بلاگرا بچه دار ک مدام نشون میدن خونه برق میزنه بچه تر و تمیزه و خودشون آرایش کرده و شیک میگردن پ ...

اونا کمکی دارن خودشون ک کار نمیکنن

به نام خداوند رنگین کمان🌈 نبوده چنین و نماند چنان 🕊🌱

اره دختر منم دقیق یک سالشه واکسن یک سالگیشو چنروز پیش زدم.خیلی بغلی و نق نقو هستش منم یکسره تو زودپز غدا میپزم و یا بغلمه با یه دستم جاروبرقی میکشم.....ب گردگیری اینا نمیرسه موهام همش نامرتبه....دسشویی میرم میام غش کرده.....دیگه کاریش نمیشه کرد بچه ی دیگه مجبوریم تحمل کنیم

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

بچتونو ب خودتون وابسته کردید اسباب بازی بریزید جلوش بازی کنه 

بچه داری فقط چهار ماه اول سخته بقیش خوبه 

من دخترم الان دو سالشه عین جوجه کوچولو‌ دنبالمه حتی تا در دسشویی اما خوب گریه نمیکنه فقط میاد منو ندزدن😅✋🏻

🌈🌨️🐆🕊️🖤

آخه بچه با بچه فرق داره 

پسر من تا پنج ماهگی کولیک داشت پوست منو باباش و کند از بس شب و روز گریه میکرد 

باورت میشه همین که به غذا کمکی افتاد و دلپیچه ش بهتر شد دیگه برا من سختی نداشت ولی تا پنج ماه اول چرا همش تو بغلم بود 

کلا شش هفت ماهگی به بعد راحت بود حتی دندون در آوردنش هم خوب بود 

خدا کنه این بچمم مثل پسرم باشه 

یا حسین ...من دنبال بارداریم🥲😭 الان ترسیدم به مولا

من همش باخودم بکر میکنم چرا ما آدما اینجوریم؟ چرا خوشی بهمون نیومده؟ اونایی که بچه دار نمیشن و دنبال دکتر و دوا درمونن واقعاا درک نمیکنم. از آرامش و آسایش و خواب و راحتی و مسافرت و.... بدشون میاد؟ دلش میخواد یکی همممممش وبال جونشون باشه تا آاااخر عمر؟

تا یه کم بزرگتر بشه همینه صبوری کن دیگه بچه داریه 

از موقعی که بچه میاد آدم خودشو پاک فراموش می‌کنه 

شرایط زندگی هامونم طوریه که بیشتر خونه این هم خودمون هم بچه ها واقعا کلافه ایم.

بزرگترم که بشه باز یه جور دیگه اذیت میکنه فقط از یه مرحله می‌ره مرحله بعد 

انشاءالله هم بچه ها هم خودمون همه عاقبت بخیر بشیم

یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...

بچه یکساله رو که میشه با اسباب بازی سرگرم کرد. بچه من الان ۸ ماهشه وقتی گریه میکنه و میدونم که نه خوابش میاد نه گشنه شه . میبرم آشپزخونه یه چیزی میدم دستش و سرگرم میشه و من کارامو میکنم . بچه داری یکم قلق هم میخاد باید یه جور عادت بدی که خودت هم کاراتو بکنی اونم سرگرم بشه