2777
2789
عنوان

سریال سقوط چجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 68 پست
من از کانال های روبیکا میبینم اگر داری سرچ کن اسمشو تو بخش کانال ها برات میاد

بخدا سرچ کردم هیچی نیومد میشه درخواست دوستی بدم شمارمو بهت بدم واسم لینکشوبفرستی.خیلی دنبال این فیلمم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

اره دقیقا.....شوهرش خیلی کلک بدی بهش زد این چه مدل عشقی بود .کشوند بردش سوریه بدون اینکه بهش بگه...ح ...

کاش ب ازدواج ی داعشی  در بیارن نوبت ب نوبت باید ازدواج کنه با مردای اونجا

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهره چون دست خودش نیست  مغزاشونو شست و شو میدن از حالت عادی خارجن

وای فقط اونجاش که داشت تو گوشی فیلم سربریدن داعشیا رو میدید  همزمان گهواره بچشو تکون میدادرو سبحان الله میگفت😐😑 

شکنجه درسته نداشت ولی یه جایی از فیلم چند نفرو آوردن جلو چشم مردم سر ببرن عبرت بشه ...

😳🥺🥺🥺وای من اینجوری ببینم گریه میکنم شدیدددددد.دیشب داشتم حیات وحش میدیدم ۳تا کفتار حمله کردن ب یه بچه گراز کاملللللل باسنشو خورده بودن واون بیچاره هم فرارمیکرد اینقد گریه کردم چشام ورم کرده

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

پس نبین اگه انقدر حساسی

شدیداااا دلم میخواد ببینمش🤪کرم دارم واقعا